Napsáno 22.07.2022

Co budete potřebovat?

  • 240g uvařené basmati rýže
  • 80g mandlového mléka
  • 20g chia proteinu
  • 20g medu

 KAROBOVÁ POLEVA

  • 1 lžička karobu
  • 1 lžíce mandlového másla
  • trocha vody

 +borůvky, chia semínka

Suroviny

Produkt Dostupnost Cena Množství (ks)
Karob BIO 200g Karob BIO 200g Kód: 02.10.0039 Počet hvězdiček je 5 z 5 Karobový prášek se získává z plodů rohovníku obecného, přezdívaných svatojánský chléb. Karob navozuje pocit sytosti a pomáhá kontrolovat… Skladem 65 Kč 
Mandlový krém 140 g Mandlový krém 140 g Kód: 02.09.0029 Počet hvězdiček je 4 z 5 To pravé ořechové pro vás! NATU mandlový krém je vyroben šetrným mletím lehce pražených mandlí té nejvyšší kvality, díky kterému v něm… Skladem 139 Kč 
Chia 200g Chia 200g Kód: 02.01.0063 Počet hvězdiček je 5 z 5 Chia jsou drobná semínka Šalvěje hispánské pocházející z horských oblastí Střední Ameriky. Díky vysokému obsahu bílkovin a vlákniny jsou… Skladem 59 Kč 
Lyofilizované borůvky 20g Lyofilizované borůvky 20g Kód: 02.03.0011 Počet hvězdiček je 5 z 5 Mrazem sušené borůvky si díky šetrnému zpracování uchovávají až 90 % původních vlastností, jako je vůně, chuť, barva a obsah zdraví… Skladem 65 Kč 

POSTUP: Rýži smícháme s chia proteinem, mandlovým mlékem a dáme alespoň na 20 minut odležet do lednice. Mezitím si karob smícháme s mandlovým máslem, vodou a měla by nám vzniknout jemná pomazánka. Když je rýže s chia dostatečně vychlazená, vytáhneme jej z lednice, navrstvíme karobovou pomazánku a nakonec můžeme dodat ještě borůvky a chia semínka. Dobrou chuť!

"love nature, love yourself"

Eliška Ságnerová

Jmenuji se Eliška Ságnerová a momentálně studuji osmileté gymnázium. Už od mala jsem ráda pomáhala mamce v kuchyni, ale o stravu jako takovou, jsem se blíže začala zajímat až ve svých 12 letech. Zanedlouho na to, jsem si založila vlastní instagramový profil @eliskasagnerova , kde jsem postupně začala přidávat recepty, inspirace na jídla a díky podpoře svých sledujících a rodině později vydala i ebook s recepty. Kromě samotného pečení a vaření mě v rámci této tvorby baví focení a natáčení

Více článků autora