Raffaello ze 4 ingrediencí
Napsáno 01.12.2020
50 g strouhaného kokosu + na obalení
50 g blanšírovaného mandlového másla
50 ml javorového sirupu
Co budete potřebovat?
130 g kešu ořechů50 g strouhaného kokosu + na obalení
50 g blanšírovaného mandlového másla
50 ml javorového sirupu

Suroviny
Produkt | Dostupnost | Cena | Množství (ks) | ||
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Mandlový krém blanšírovaný 300g Kód: 02.09.0068 Chutná sladce i bez přídavku sladidel. Velké balení oblíbeného mandlového másla. 100% nepražené mandle a nic víc. | Skladem | 235 Kč | ||
![]() |
Kešu ořechy 500g Kód: 02.01.0025 Kešu jsou semena až 12 m vysokého stromu ledvinovníku západního. Naše kešu ořechy nesou označení WW320, což udává jakost (whole white) a… | Skladem | 199 Kč | ||
![]() |
Mandlový krém blanšírovaný 140 g Kód: 02.09.0056 100% mandle a nic víc. Sladká pochoutka bez přidaného cukru. | Skladem | 145 Kč |
Tento recept od Tereza’s Diary nevyžaduje žádný dlouhý popisek, jelikož lahodná kombinace kešu ořechů, blanšírovaného mandlového másla a strouhaného kokosu řekne “více než tisíc slov”. Jediné, co musíme zmínit, je to, že svou chutí připomíná Raffaello a že skvěle poslouží jako zdravé vánoční cukroví. Dobrou chuť a nezapomeňte se nám pochlubit s výsledkem!
Kešu ořechy dáme do mixéru a rozmixujeme je na jemnou mouku. Přidáme strouhaný kokos a opět promixujeme. Směs přemístíme do mísy, přilijeme mandlové máslo, javorový sirup, promícháme a těsto propracujeme rukama. Z těsta vytvoříme kuličky, které obalíme v kokosu a dáme je na hodinu do mrazáku. Dobrou chuť!
"love nature, love yourself"