Napsáno 01.12.2020

Co budete potřebovat?

130 g kešu ořechů
50 g strouhaného kokosu + na obalení
50 g blanšírovaného mandlového másla
50 ml javorového sirupu

Suroviny

Product Availability Price Quantity (pc)
Almond Butter Blanched 300g Almond Butter Blanched 300g Code: 02.09.0068 Rating value is 5 of 5 Chutná sladce i bez přídavku sladidel. Velké balení oblíbeného mandlového másla. 100% nepražené mandle a nic víc. In stock 9,59 € 
Cashew Nuts 500g Cashew Nuts 500g Code: 02.01.0025 Rating value is 5 of 5 Cashews are the seeds of the cashew tree, which is up to 12 metres tall. Our cashew nuts are marked WW320, which indicates the quality … In stock 6,90 € 
Almond Butter Blanched 140 g Almond Butter Blanched 140 g Code: 02.09.0056 Rating value is 5 of 5 100% almonds and nothing more. A sweet treat with no added sugar. In stock 5,92 € 

Tento recept od Tereza’s Diary nevyžaduje žádný dlouhý popisek, jelikož lahodná kombinace kešu ořechů, blanšírovaného mandlového másla a strouhaného kokosu řekne “více než tisíc slov”. Jediné, co musíme zmínit, je to, že svou chutí připomíná Raffaello a že skvěle poslouží jako zdravé vánoční cukroví. Dobrou chuť a nezapomeňte se nám pochlubit s výsledkem!

Kešu ořechy dáme do mixéru a rozmixujeme je na jemnou mouku. Přidáme strouhaný kokos a opět promixujeme. Směs přemístíme do mísy, přilijeme mandlové máslo, javorový sirup, promícháme a těsto propracujeme rukama. Z těsta vytvoříme kuličky, které obalíme v kokosu a dáme je na hodinu do mrazáku. Dobrou chuť!

"love nature, love yourself"