Raffaello ze 4 ingrediencí
Napsáno 01.12.2020
50 g strouhaného kokosu + na obalení
50 g blanšírovaného mandlového másla
50 ml javorového sirupu
Co budete potřebovat?
130 g kešu ořechů50 g strouhaného kokosu + na obalení
50 g blanšírovaného mandlového másla
50 ml javorového sirupu
Suroviny
Product | Availability | Price | Quantity (pc) | ||
---|---|---|---|---|---|
Almond Butter Blanched 300g Code: 02.09.0068 Chutná sladce i bez přídavku sladidel. Velké balení oblíbeného mandlového másla. 100% nepražené mandle a nic víc. | In stock | 9,59 € | |||
Cashew Nuts 500g Code: 02.01.0025 Cashews are the seeds of the cashew tree, which is up to 12 metres tall. Our cashew nuts are marked WW320, which indicates the quality … | In stock | 6,90 € | |||
Almond Butter Blanched 140 g Code: 02.09.0056 100% almonds and nothing more. A sweet treat with no added sugar. | In stock | 5,92 € |
Tento recept od Tereza’s Diary nevyžaduje žádný dlouhý popisek, jelikož lahodná kombinace kešu ořechů, blanšírovaného mandlového másla a strouhaného kokosu řekne “více než tisíc slov”. Jediné, co musíme zmínit, je to, že svou chutí připomíná Raffaello a že skvěle poslouží jako zdravé vánoční cukroví. Dobrou chuť a nezapomeňte se nám pochlubit s výsledkem!
Kešu ořechy dáme do mixéru a rozmixujeme je na jemnou mouku. Přidáme strouhaný kokos a opět promixujeme. Směs přemístíme do mísy, přilijeme mandlové máslo, javorový sirup, promícháme a těsto propracujeme rukama. Z těsta vytvoříme kuličky, které obalíme v kokosu a dáme je na hodinu do mrazáku. Dobrou chuť!
"love nature, love yourself"