K superpotravinám dárek navíc ZDARMA. Podívejte se zde.

Napsáno 02.06.2020

Co budete potřebovat?

150 g datlí
100 g kešu ořechů
50 g kešu másla
50 g karobu
2 polévkové lžíce kokosového oleje
30 g čokolády kokosový krém
+ strouhaný kokos

Suroviny

Produkt Dostupnost Cena Množství (ks)
Pistáciový krém crunchy 140 g Pistáciový krém crunchy 140 g Kód: 02.09.0053 Počet hvězdiček je 5 z 5 Milujete pistácie? Naše ochucené varianty pistáciových másel pak nesmí uniknout vaší pozornosti! Tři jedinečné kombinace chutí,… Skladem 259 Kč 
Hořká čokoláda Kokosový krém BIO 45g Hořká čokoláda Kokosový krém BIO 45g Kód: 02.17.0117 Počet hvězdiček je 4 z 5 -10% Výprodej Vyrobit jemnou krémovou čokoládu bez mléka? Hračka! Spojili jsme výběrové kakaové boby s jemnou chutí kokosu a delikatesa je na světě. Není skladem 89 Kč  99 Kč
Kešu ořechy 100g Kešu ořechy 100g Kód: 02.01.0023 Počet hvězdiček je 5 z 5 Akce -18% Kešu jsou semena až 12 m vysokého stromu ledvinovníku západního. Naše kešu ořechy nesou označení WW320, což udává jakost (whole white) a… Skladem 59 Kč  72 Kč
Kešu ořechy 200g Kešu ořechy 200g Kód: 02.01.0024 Počet hvězdiček je 5 z 5 Akce -28% Kešu jsou semena až 12 m vysokého stromu ledvinovníku západního. Naše kešu ořechy nesou označení WW320, což udává jakost (whole white) a… Skladem 96 Kč  133 Kč
Datle 200g Datle 200g Kód: 02.02.0127 Počet hvězdiček je 4 z 5 Šťavnaté datle jsou nutričně bohatou pochoutkou a dodávají tak tělu potřebnou energii. Díky své příjemné medově karamelové chuti se… Skladem 41 Kč 
Kokosový olej BIO 250ml Kokosový olej BIO 250ml Kód: 02.14.0029 Počet hvězdiček je 5 z 5 Kokosový olej je v posledních letech jeden z nejoblíbenějších rostlinných tuků. Mohou za to zejména jeho výživové vlastnosti a všestrannost… Skladem 165 Kč 

Máme tu nějaké milovníky čokolády? Naše blogerka Tereza’s Diary si pro vás připravila recept na extračokoládové kokosové brownies, které je ovšem bez lepku, bez rafinovaného cukru, a dokonce i vhodné pro vegany.

Dobrou chuť a nezapomeňte se nám pochlubit s výsledkem!

Kešu ořechy dáme do mixéru a rozmixujeme je na mouku. Přidáme datle, kešu máslo, karob & kokosový olej a vše důkladně rozmixujeme. Vzniklou směs rovnoměrně rozprostřeme do zapékací formy vyložené pečícím papírem a dáme jí na 30 min ztuhnout do mrazáku. Mezitím si rozpustíme čokoládu. Čokoládu nalijeme na ztuhlý základ a případně ještě posypeme strouhaným kokosem. Formu dáme na pár minut do lednice, poté směs rozkrájíme a můžeme podávat!

"love nature, love yourself"

Tereza Šlancarová

Jmenuji se Tereza Šlancarová a jsem dvacetiletá studentka Univerzity Karlovy. Ke zdravému životnímu stylu jsem se dostala přibližně před 5 lety, kdy jsem začala pravidelně cvičit, a také vymýšlet své první recepty. Proto jsem si před 2 lety založila Instagram @terezas_diary a následně i blog www.terezasdiary.com, kde své recepty & rady ohledně zdravého životního stylu sdílím i s ostatními. Zároveň jsem veganka, a proto se snažím ukázat, že zdravá veganská jídla mohou být chutná a že se dají vymyslet opravdu zajímavé recepty! Kromě vymýšlení receptů, vaření, focení a psaní článků zbožňuji také sport - pravidelně chodím do posilovny, jsem certifikovaný instruktor jógy a minulý rok jsem běžela půlmaraton. Ve volném čase se zajímám o filosofii, ráda čtu nebo poslouchám podcasty o zdravém životním stylu a veganství.

Více článků autora