Dárek COFFEE SHOT ke granolám a superkaším - více zde.

Napsáno 02.06.2020

Co budete potřebovat?

150 g datlí
100 g kešu ořechů
50 g kešu másla
50 g karobu
2 polévkové lžíce kokosového oleje
30 g čokolády kokosový krém
+ strouhaný kokos

Suroviny

Produkt Dostupnost Cena Množství (ks)
Pistáciový krém crunchy 140 g Pistáciový krém crunchy 140 g Kód: 02.09.0053 Počet hvězdiček je 5 z 5 Náš pistáciový krém je vyroben z nejkvalitnějších jader pistácií. Bez přidaného cukru, oleje a soli. Vyprodáno 10,88 € 
Kešu ořechy 100g Kešu ořechy 100g Kód: 02.01.0023 Počet hvězdiček je 5 z 5 Kešu jsou semena až 12 m vysokého stromu ledvinovníku západního. Naše kešu ořechy nesou označení WW320, což udává jakost (whole white) a… Skladem 2,48 € 
Kešu ořechy 200g Kešu ořechy 200g Kód: 02.01.0024 Počet hvězdiček je 5 z 5 Kešu jsou semena až 12 m vysokého stromu ledvinovníku západního. Naše kešu ořechy nesou označení WW320, což udává jakost (whole white) a… Skladem 3,99 € 
Datle 200g Datle 200g Kód: 02.02.0127 Počet hvězdiček je 5 z 5 Šťavnaté datle jsou nutričně bohatou pochoutkou a dodávají tak tělu potřebnou energii. Díky své příjemné medově karamelové chuti se… Skladem 1,72 € 
Kokosový olej BIO 250ml Kokosový olej BIO 250ml Kód: 02.14.0029 Počet hvězdiček je 5 z 5 Kokosový olej je v posledních letech jeden z nejoblíbenějších rostlinných tuků. Mohou za to zejména jeho výživové vlastnosti a všestrannost… Skladem 6,93 € 

Máme tu nějaké milovníky čokolády? Naše blogerka Tereza’s Diary si pro vás připravila recept na extračokoládové kokosové brownies, které je ovšem bez lepku, bez rafinovaného cukru, a dokonce i vhodné pro vegany.

Dobrou chuť a nezapomeňte se nám pochlubit s výsledkem!

Kešu ořechy dáme do mixéru a rozmixujeme je na mouku. Přidáme datle, kešu máslo, karob & kokosový olej a vše důkladně rozmixujeme. Vzniklou směs rovnoměrně rozprostřeme do zapékací formy vyložené pečícím papírem a dáme jí na 30 min ztuhnout do mrazáku. Mezitím si rozpustíme čokoládu. Čokoládu nalijeme na ztuhlý základ a případně ještě posypeme strouhaným kokosem. Formu dáme na pár minut do lednice, poté směs rozkrájíme a můžeme podávat!

"love nature, love yourself"

Tereza Šlancarová

Jmenuji se Tereza Šlancarová a jsem dvacetiletá studentka Univerzity Karlovy. Ke zdravému životnímu stylu jsem se dostala přibližně před 5 lety, kdy jsem začala pravidelně cvičit, a také vymýšlet své první recepty. Proto jsem si před 2 lety založila Instagram @terezas_diary a následně i blog www.terezasdiary.com, kde své recepty & rady ohledně zdravého životního stylu sdílím i s ostatními. Zároveň jsem veganka, a proto se snažím ukázat, že zdravá veganská jídla mohou být chutná a že se dají vymyslet opravdu zajímavé recepty! Kromě vymýšlení receptů, vaření, focení a psaní článků zbožňuji také sport - pravidelně chodím do posilovny, jsem certifikovaný instruktor jógy a minulý rok jsem běžela půlmaraton. Ve volném čase se zajímám o filosofii, ráda čtu nebo poslouchám podcasty o zdravém životním stylu a veganství.

Více článků autora