K nákupu vybrané kosmetiky značky CZECH CAVIAR dárek ZDARMA v hodnotě 599 Kč. Platí do vyprodání zásob.

Napsáno 30.03.2021

Co budete potřebovat?

100g rýžové mouky
20g cizrnové mouky
15g karobu
50g mandlí natural
30g vlašských ořechů
50g kokosového oleje
50g medu
200g mandlového mléka
1/2 pytlíku prášku do pečiva
100g sojového jogurtu
lyofilizované jahody/maliny

Suroviny

Produkt Dostupnost Cena Množství (ks)
Mandle natural 200g Mandle natural 200g Kód: 02.01.0012 Počet hvězdiček je 5 z 5 Mandle jsou plodem mandloně obecné. Mají jemnou sladkou chuť a jsou zdrojem bílkovin a vlákniny. Mandle natural obsahují hnědou slupku,… Skladem 89 Kč 
Kokosový olej BIO 250ml Kokosový olej BIO 250ml Kód: 02.14.0029 Počet hvězdiček je 5 z 5 Kokosový olej je v posledních letech jeden z nejoblíbenějších rostlinných tuků. Mohou za to zejména jeho výživové vlastnosti a všestrannost… Skladem 165 Kč 

Bezlepkově rovná se zdravě? Většinou je tomu právě naopak. Dají se ale vymyslet i různé alternativy. Tyhle cupcakes jsou výživné, a zároveň krásně vláčné a mají jemnou, oříškovou chuť. Když se k tomu přidá poleva z jogurtu a lyofilizovaného ovoce, krásně to hraje chutěma!

Mandle a ořechy si rozmixujeme na jemno, přidáme rýžovou a cizrnovou mouku, karob a prášek do pečiva. Pořádně rozmícháme. V druhé míse si vyšleháme mléko, olej a med. Tekutou směs za stálého míchání nalijeme do sypké směsi. Muffiny pečeme na 180 stupňů, cca 20 minut. Po vychladnutí zdobíme jogurtem a ovocem.

"love nature, love yourself"

Kristýna Chadrabová

Jmenuji ji se Kristýna a už od mala jsem po vzoru mamky ráda pekla. V roce 2017 mi byla zjištěna celiakie. Ze začátku jsem z toho nebyla nadšená, ale po čase jsem si v tom našla krásnou zálibu. 

Začala jsem nad tím přemýšlet jako nad něčím výjimečným. Díky celiakii jsem objevila spoustu nových surovin i přátel, co mají stejný problém. Bezlepkové pečení, je teď něco, co mě naplňuje.

Více článků autora