Mandlový cheesecake
Co budete potřebovat?
Korpus:
150 g mandlové mouky (mleté blanšírované mandle)
50 ghí
20 g mandlového krému praženého
3 vejce
Krém:
500 g tučného tvarohu - tvrdý (na strouhání)
100 g zakysané smetany
30 g mandlového krému praženého
1 vejce
40 g mandlového proteinu
20 g xylitolu
Na ozdobení:
mandle plátky

Suroviny
Produkt | Dostupnost | Cena | Množství (ks) | ||
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Mandlový krém 300 g Kód: 02.09.0030 To pravé ořechové pro vás! Mandlový pražený krém je vyroben šetrným a důkladným zpracováním lehce pražených mandlí té nejvyšší kvality,… | Skladem | 235 Kč | ||
![]() |
Mandlový krém 140 g Kód: 02.09.0029 To pravé ořechové pro vás! NATU mandlový krém je vyroben šetrným mletím lehce pražených mandlí té nejvyšší kvality, díky kterému v něm… | Skladem | 139 Kč |
Tenhle LOW CARB krasavec se skvěle hodí jako zdravý narozeninový dort nebo když chcete někoho potěšit. Neobsahuje zbytečný cukr a je z opravdových surovin.
Tyčovým mixérem spolu smícháme všechny ingredience (ghí a mandlové máslo nesmí být z ledničky, aby měly tekutou konzistenci).
Vzniklým těstem vyložíme spodek dortové formy (18-20 cm), krém vylijeme na upečený korpus vyložený ovocem a pečeme 40 minut na 160 °C.
Korpus pečeme na 200 °C 12 minut.
Vychlazený dort libovolně ozdobíme madlovým máslem a vysokoprocentní čokoládou (cca 50g rozehřáto ve lžíci kokosového oleje.)
Ovoce a oříšky přidáme dle chuti.
"love nature, love yourself"