Dárek COFFEE SHOT ke granolám a superkaším - více zde.

Napsáno 26.07.2022

Co budete potřebovat?

Těsto:

  • 2 hrnečky polohrubé mouky
  • 1 hrneček NATU xylitolu
  • 1/2 hrnečku NATU kokosového oleje 
  • 1 hrneček mléka (nebo rostlinná alternativa) 
  • 2 vajíčka 
  • 1 kypřící prášek 

Náplň:

  • 250 g hrudkového tvarohu 
  • 3 polévkové lžíce NATU špaldového sirupu 
  • maliny

Drobenka: 

  • 3 polévkové lžíce hrubé mouky 
  • 3 polévkové lžíce xylitolu
  • 2 - 3 polévkové lžíce másla

Suroviny

Produkt Dostupnost Cena Množství (ks)
Kokosový olej BIO 250ml Kokosový olej BIO 250ml Kód: 02.14.0029 Počet hvězdiček je 5 z 5 Kokosový olej je v posledních letech jeden z nejoblíbenějších rostlinných tuků. Mohou za to zejména jeho výživové vlastnosti a všestrannost… Skladem 165 Kč 

A víte co?

Na cestování je stejně nejhezčí návrat domů. Ať už se nám ve světě líbí jakkoliv, český chleba a malinovou bublaninu cizokrajné pochutiny na dlouho nenahradí. Dobrý chleba je vyšší dívčí, bublaninu od Lucie Navarové ale zvládne každý.

Na rozloučenou před cestou, na přivítání po návratu, nebo s sebou do rance místo buchet? Ani v jednom případě si u strávníků ze zahraničí neukrojíte ostudu.

POSTUP: Všechny ingredience na těsto spolu smícháme a vylejeme na plech s pečícím papírem. Rozmícháme tvaroh a špaldový sirup a rovnoměrně směs navrstvíme na těsto, přidáme maliny. Drobenku si připravíme ze změknutého másla, do kterého přidáme xylitol a hrubou mouku. Rovnoměrně posypeme a dáme péct na 20 – 30 minut na 180 stupňů. Na dozdobení jsem použila další 3 NATU produkty: lyofilizované ovoce, krém Vanilkové kešu s kokosem a kešu ořechy. Dobrou chuť!

"love nature, love yourself"

Lucka Navarová

Volám sa Lucia, mám 22 rokov. Študujem na Farmaceutickej fakulte UK v Bratislave. Momentalne popri škole má najviac bavi cestovať po Slovensku, robiť rôzne druhy športov (jóga, bicyklovanie, tenis..) a celkovo sa zaujímam o zdravý životný štýl. Pečenie a varenie je moja záľuba už od detstva a som rada, že sa v tom môžem naďalej zlepšovať a tvoriť nové recepty. Více článků autora