Malinová bublanina
Co budete potřebovat?
Těsto:
- 2 hrnečky polohrubé mouky
- 1 hrneček NATU xylitolu
- 1/2 hrnečku NATU kokosového oleje
- 1 hrneček mléka (nebo rostlinná alternativa)
- 2 vajíčka
- 1 kypřící prášek
Náplň:
- 250 g hrudkového tvarohu
- 3 polévkové lžíce NATU špaldového sirupu
- maliny
Drobenka:
- 3 polévkové lžíce hrubé mouky
- 3 polévkové lžíce xylitolu
- 2 - 3 polévkové lžíce másla
Suroviny
Product | Availability | Price | Quantity (pc) | ||
---|---|---|---|---|---|
Organic Coconut Oil 250ml Code: 02.14.0029 Coconut oil has been one of the most popular vegetable fats in recent years. This is mainly due to its nutritional properties and the… | In stock | 6,73 € |
A víte co?
Na cestování je stejně nejhezčí návrat domů. Ať už se nám ve světě líbí jakkoliv, český chleba a malinovou bublaninu cizokrajné pochutiny na dlouho nenahradí. Dobrý chleba je vyšší dívčí, bublaninu od Lucie Navarové ale zvládne každý.
Na rozloučenou před cestou, na přivítání po návratu, nebo s sebou do rance místo buchet? Ani v jednom případě si u strávníků ze zahraničí neukrojíte ostudu.
POSTUP: Všechny ingredience na těsto spolu smícháme a vylejeme na plech s pečícím papírem. Rozmícháme tvaroh a špaldový sirup a rovnoměrně směs navrstvíme na těsto, přidáme maliny. Drobenku si připravíme ze změknutého másla, do kterého přidáme xylitol a hrubou mouku. Rovnoměrně posypeme a dáme péct na 20 – 30 minut na 180 stupňů. Na dozdobení jsem použila další 3 NATU produkty: lyofilizované ovoce, krém Vanilkové kešu s kokosem a kešu ořechy. Dobrou chuť!
"love nature, love yourself"