Karobové hvězdičky s datlemi
Napsáno 01.01.2019
1 čl prášku do pečiva
1 čl skořice
špetka soli
½ hrnku slunečnicového oleje
1 hrnek kokosového cukru
1 vejce
½ hrnku drcených vlašských ořechů
½ hrnku křížal
Co budete potřebovat?
2 hrnky špaldové mouky1 čl prášku do pečiva
1 čl skořice
špetka soli
½ hrnku slunečnicového oleje
1 hrnek kokosového cukru
1 vejce
½ hrnku drcených vlašských ořechů
½ hrnku křížal
Suroviny
Produkt | Dostupnost | Cena | Množství (ks) | ||
---|---|---|---|---|---|
Sonnentor Skořice Cejlon mletá BIO 40g Kód: 02.12.0103 Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné… | Skladem | 65 Kč | |||
Karob BIO 200g Kód: 02.10.0039 Karobový prášek se získává z plodů rohovníku obecného, přezdívaných svatojánský chléb. Karob navozuje pocit sytosti a pomáhá kontrolovat… | Skladem | 65 Kč |
Hrníčkový recept na banana bread je velmi jednoduchý a když pomalu končí dýňová sezona, trojkombinaci vlašských ořechů, křížal a skořice je nutné dávat téměř všude třeba i do banana bread. :-)
Postup: Smíchejte v míse vejce, kokosový cukr, olej a v druhé míse mouku, prášek do pečiva, skořici, sůl. Následně důkladně promíchejte obě směsi dohromady a ke konci přimíchejte vlašské ořechy a křížaly. Pečte na 180 °C 60-70 minut v klasické formě na chlebík.
"love nature, love yourself"