Datle v hořké čokoládě plněné kešu krémem
Napsáno 14.01.2020
Co budete potřebovat?
7 datlí
70 g hořké čokolády
7 čajových lžiček kešu másla
20 g strouhaného kokosu
20 g pistácií (předem nasekaných na malé kousky)
20 g lyofilizovaných jahod
Suroviny
Produkt | Dostupnost | Cena | Množství (ks) | ||
---|---|---|---|---|---|
Datle Deglet Nour 200g Kód: 02.02.0127 Šťavnaté datle jsou nutričně bohatou pochoutkou a dodávají tak tělu potřebnou energii. Díky své příjemné medově karamelové chuti se… | Skladem | 49 Kč | |||
Kešu krém 140 g Kód: 02.09.0028 To pravé ořechové pro vás! RAW kešu krém je vyroben šetrným a důkladným zpracováním kešu ořechů té nejvyšší kvality. Při procesu výroby RAW… | Skladem | 149 Kč | |||
Lyofilizované jahody plátky 20g Kód: 02.03.0015 Mrazem sušené jahody si díky šetrnému zpracování uchovávají až 90 % původních vlastností, jako je vůně, chuť, barva a obsah zdraví… | Skladem | 59 Kč |
Když se podíváte do slovníku na význam slova “štěstí”, jako definici tam najdete tento recept. Základem jsou slaďoučké datle, které perfektně doplňuje hořká čokoláda společně s krémovým kešu máslem. Přesto je ale celý recept hotový během pár minut a navíc je tak jednoduchý, že ho zvládne připravit opravdu každý. Přesvědčte se sami!
Čokoládu dáme do hrnce a necháme ji rozpustit na mírném plamenu. Datle opatrně rozevřeme, vyndáme pecku a naplníme je čajovou lžičkou kešu másla. Plněné datle zalijeme rozpuštěnou čokoládou, posypeme kokosem, jahodami & kousky pistácií a dáme ztuhnout do mrazáku na 15 minut. Poté můžeme podávat!
"love nature, love yourself"