Datle v hořké čokoládě plněné kešu krémem
Co budete potřebovat?
7 datlí
70 g hořké čokolády
7 čajových lžiček kešu másla
20 g strouhaného kokosu
20 g pistácií (předem nasekaných na malé kousky)
20 g lyofilizovaných jahod
Suroviny
Product | Availability | Price | Quantity (pc) | ||
---|---|---|---|---|---|
Dates 200g Code: 02.02.0127 Juicy dates are a nutritionally rich delicacy and provide the body with the necessary energy. Thanks to their pleasant honey-caramel taste,… | In stock | 1,67 € | |||
Cashew Butter 140 g Code: 02.09.0028 RAW cashew cream is made by gentle and thorough processing of the highest quality cashew nuts. During the RAW butter making process, the… | In stock | 6,08 € | |||
Freeze Dried Strawberry Slices 20g Code: 02.03.0015 Thanks to gentle processing, freeze-dried strawberries retain up to 90% of their original properties such as aroma, taste, colour and… | In stock | 2,41 € |
Když se podíváte do slovníku na význam slova “štěstí”, jako definici tam najdete tento recept. Základem jsou slaďoučké datle, které perfektně doplňuje hořká čokoláda společně s krémovým kešu máslem. Přesto je ale celý recept hotový během pár minut a navíc je tak jednoduchý, že ho zvládne připravit opravdu každý. Přesvědčte se sami!
Čokoládu dáme do hrnce a necháme ji rozpustit na mírném plamenu. Datle opatrně rozevřeme, vyndáme pecku a naplníme je čajovou lžičkou kešu másla. Plněné datle zalijeme rozpuštěnou čokoládou, posypeme kokosem, jahodami & kousky pistácií a dáme ztuhnout do mrazáku na 15 minut. Poté můžeme podávat!
"love nature, love yourself"