Nepropásněte set Mikulášské nadílky 🎅 Za zvýhodněnou cenu do konce října!

Napsáno 13.09.2021

Co budete potřebovat?

4 polévkové lžíce chia semínek
2 polévkové lžíce karobu
1 čajová lžička čekankového sirupu
150 ml mandlového mléka
+ Granolove Višeň&Karob, čoko pecičky, plátky mandlí, konopná semínka,
arašídové máslo, čerstvý banán

Suroviny

Produkt Dostupnost Cena Množství (ks)
Granola Višeň a karob 350g Granola Višeň a karob 350g Kód: 02.08.0059 Počet hvězdiček je 5 z 5 Spojení příjemně kyselé višně a sladkého banánu nenechá nikoho na pochybách, že tuto granolu prostě musí mít doma po ruce k vykouzlení… Vyprodáno 149 Kč 
Chia 200g Chia 200g Kód: 02.01.0063 Počet hvězdiček je 5 z 5 Chia jsou drobná semínka Šalvěje hispánské pocházející z horských oblastí Střední Ameriky. Díky vysokému obsahu bílkovin a vlákniny jsou… Vyprodáno 59 Kč 
Mandle plátky 200g Mandle plátky 200g Kód: 02.01.0015 Počet hvězdiček je 5 z 5 Jemně nasekané plátky blanšírovaných mandlí se skvěle hodí nejen na zdobení a pečení sladkých pokrmů, ale i do salátů nebo do polévek. Skladem 89 Kč 
Arašídový krém 300g Arašídový krém 300g Kód: 02.09.0012 Počet hvězdiček je 5 z 5 To pravé ořechové pro vás! Arašídový krém pražený je vyroben šetrným a důkladným zpracováním lehce pražených arašídů té nejvyšší kvality,… Skladem 115 Kč 
Karob BIO 200g Karob BIO 200g Kód: 02.10.0039 Počet hvězdiček je 5 z 5 Karobový prášek se získává z plodů rohovníku obecného, přezdívaných svatojánský chléb. Karob navozuje pocit sytosti a pomáhá kontrolovat… Skladem 65 Kč 

Připravili jsme si pro vás recept na chia pudink s karobem, který má neodolatelně čokoládovou chuť a nadýchanou konzistenci. Zároveň je významným zdrojem omega-3 mastných kyselin, vlákniny, železa nebo vápníku, je jednoduchý na přípravu a skvěle poslouží také jako výživná snídaně/ svačina na jakýkoliv výlet. Dobrou chuť!

Chia semínka dáme do misky společně s karobem. Přilijeme mandlové mléko, přidáme čekankový sirup, promícháme a necháme cca 30 min odležet v lednici. Poté vyndáme, důkladně promícháme (případně přilijeme více mléka) a vrátíme zpět do lednice alespoň na 2 hod. Na závěr už jen dozdobíme a můžeme podávat!

"love nature, love yourself"

Tereza Šlancarová

Jmenuji se Tereza Šlancarová a jsem dvacetiletá studentka Univerzity Karlovy. Ke zdravému životnímu stylu jsem se dostala přibližně před 5 lety, kdy jsem začala pravidelně cvičit, a také vymýšlet své první recepty. Proto jsem si před 2 lety založila Instagram @terezas_diary a následně i blog www.terezasdiary.com, kde své recepty & rady ohledně zdravého životního stylu sdílím i s ostatními. Zároveň jsem veganka, a proto se snažím ukázat, že zdravá veganská jídla mohou být chutná a že se dají vymyslet opravdu zajímavé recepty! Kromě vymýšlení receptů, vaření, focení a psaní článků zbožňuji také sport - pravidelně chodím do posilovny, jsem certifikovaný instruktor jógy a minulý rok jsem běžela půlmaraton. Ve volném čase se zajímám o filosofii, ráda čtu nebo poslouchám podcasty o zdravém životním stylu a veganství.

Více článků autora