Powered by Smartsupp

🚚 Nákupní týden: -20 % s kódem denik20 + dárek k nákupu! Jen do 16.11. 🔝

Napsáno 07.08.2024

Co budete potřebovat?

100g hladké špaldové mouky
60g rýžové mouky
50g xylitolu
30g mandlového proteinu
1,5 lžíce kakaa
2 lžičky kypřicího prášku
špetka soli
150ml kokosového mléka
1 vejce
80g dýňového/ovocného pyré
+ džem k podávání

Suroviny

Produkt Dostupnost Cena Množství (ks)
Jahodový extra džem výběrový bez přidaného cukru 205g Jahodový extra džem výběrový bez přidaného cukru 205g Kód: 02.17.0124 Počet hvězdiček je 4 z 5 Unikátní džem vyrobený čistě z jahod bez přídavku cukru nebo umělých sladidel. Vizuální i chuťová harmonie. Skladem 159 Kč 
PROBIO Mouka špaldová hladká BIO 1kg PROBIO Mouka špaldová hladká BIO 1kg Kód: 02.04.0106 Počet hvězdiček je 5 z 5 Stvořená pro všechny druhy pečení od palačinek po vánočky. Se špaldovou jemně mletou bílou moukou bude pečení radost. Pokrmům dodá jemný… Skladem 65 Kč 
Xylitol 300 g Xylitol 300 g Kód: 02.13.0028 Počet hvězdiček je 5 z 5 Xylitol, patří do skupiny alkoholických cukrů, které se používají jako náhrada cukru. S klasickým cukrem má společný vzhled i chuť, pro… Skladem 132 Kč 
Mandlový protein BIO 200g Mandlový protein BIO 200g Kód: 02.15.0003 Počet hvězdiček je 5 z 5 Mandlový protein je stvořený pro všechny, kteří chtějí snadno navýšit příjem bílkovin - pro sportovce, vegany i vegetariány. Vyrábí se… Skladem 225 Kč 

V misce smícháme mouky spolu s xylitolem, kakaem, proteinem a kypřicím práškem.

Přidáme žloutek, mléko, pyré a opět promícháme.

Nakonec lehce vmícháme sníh z vyšlehaného bílku se špetkou soli a těsto vlijeme do formy vyložené pečicím papírem.

Dáme péct do předehřáté trouby na 180° cca 50-60 minut.

Po upečení necháme vychladnout a podávat můžeme s ovocným džemem.

Video recept

 

"love nature, love yourself"

Eliška Ságnerová

Jmenuji se Eliška Ságnerová a momentálně studuji osmileté gymnázium. Už od mala jsem ráda pomáhala mamce v kuchyni, ale o stravu jako takovou, jsem se blíže začala zajímat až ve svých 12 letech. Zanedlouho na to, jsem si založila vlastní instagramový profil @eliskasagnerova , kde jsem postupně začala přidávat recepty, inspirace na jídla a díky podpoře svých sledujících a rodině později vydala i ebook s recepty. Kromě samotného pečení a vaření mě v rámci této tvorby baví focení a natáčení

Více článků autora