Proteinové těstoviny s veganskou omáčkou Alfredo
Co budete potřebovat?
80 g Protein Pasta Fusilli z luštěnin
50 g hrášku
hrst koriandru
Na omáčku:
200 g květáku
20 g kešu másla
180 ml mandlového mléka
2 polévkové lžíce lahůdkového droždí
![](https://natu.s17.cdn-upgates.com/_cache/0/4/0465ea15d2a651a18fc8bd21e96cb069-e8ca3408-65c8-46aa-9b51-0d80188e47b1.jpeg)
Suroviny
Produkt | Dostupnost | Cena | Množství (ks) | ||
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Protein Pasta Fusilli z luštěnin BIO 250 g Kód: V02.04.0087 BIO bezlepkové těstoviny ze čtyř druhů luštěnin jsou skvělou volbou pro všechny příznivce vyváženého stravování. Luštěninové těstoviny jsou… | Skladem | 50 Kč 99 Kč |
Rostlinná strava zdaleka není jen o zelenině, jak si většina lidí myslí. Naopak, v dnešní době se dá chuťově nahradit už opravdu všechno, dokonce i krémové omáčky! Nevěříte? V tom případě rychle vyzkoušejte tento jednoduchý recept!
Květák si nakrájíme na malé kousky, které dáme do hrnce. Zalijeme je horkou vodou a necháme vařit do změknutí. Uvařený květák přemístíme do mixéru, přidáme zbývající ingredience na omáčku, přilijeme trochu vody a rozmixujeme do požadované konzistence. Těstoviny vaříme dle instrukcí na obale - cca 7 min v horké vodě. Uvařené těstoviny dáme na pánev, přilijeme omáčku a vše důkladně promícháme. Necháme společně vařit ještě pár minut, poté přemístíme do misky, posypeme hráškem & koriandrem a můžeme podávat!
"love nature, love yourself"