🥜Ušetřete a kupte arašídový krém 700g jen za 135 Kč. Akce platí pouze do neděle 21.7. 🥜

Napsáno 04.03.2024

Co budete potřebovat?

140g hladké špaldové mouky
40g mandlového proteinu NATU
40g xylitolu
1 lžíce kypřicího prášku
1 lžíce kakaa
1 lžička skořice
1 vejce +1 bílek
120ml mandlového mléka
80g dýňového pyré
+ mandlový krém

Suroviny

Produkt Dostupnost Cena Množství (ks)
PROBIO Mouka špaldová hladká BIO 1kg PROBIO Mouka špaldová hladká BIO 1kg Kód: 02.04.0106 Počet hvězdiček je 0 z 5 Výprodej Akce -11% Stvořená pro všechny druhy pečení od palačinek po vánočky. Se špaldovou jemně mletou bílou moukou bude pečení radost. Pokrmům dodá jemný… Skladem 58 Kč  65 Kč
Xylitol 300 g Xylitol 300 g Kód: 02.13.0028 Počet hvězdiček je 5 z 5 Xylitol, patří do skupiny alkoholických cukrů, které se používají jako náhrada cukru. S klasickým cukrem má společný vzhled i chuť, pro… Skladem 132 Kč 
Mandlový krém 140 g Mandlový krém 140 g Kód: 02.09.0029 Počet hvězdiček je 4 z 5 To pravé ořechové pro vás! NATU mandlový krém je vyroben šetrným mletím lehce pražených mandlí té nejvyšší kvality, díky kterému v něm… Skladem 139 Kč 
Mandlový protein BIO 200g Mandlový protein BIO 200g Kód: 02.15.0003 Počet hvězdiček je 5 z 5 Mandlový protein je stvořený pro všechny, kteří chtějí snadno navýšit příjem bílkovin - pro sportovce, vegany i vegetariány. Vyrábí se… Skladem 236 Kč 

Mouku smícháme s mandlovým proteinem, kypřicím práškem, najemno nastrouhanou citronovou kůrou, kakaem a skořicí.

Následně přidáme žloutek, mléko, dýňové pyré a prošleháme do hladkého těsta.

Nakonec lehce vmícháme sníh z vyšlehaných bílků s xylitolem a těsto rozléváme do formy lehce vymazané olejem.

Dáme do předehřáté trouby na 180 °C péct cca 25 minut.

Po upečení necháme vychladnout a podáváme s mandlovým krémem.

"love nature, love yourself"

Eliška Ságnerová

Jmenuji se Eliška Ságnerová a momentálně studuji osmileté gymnázium. Už od mala jsem ráda pomáhala mamce v kuchyni, ale o stravu jako takovou, jsem se blíže začala zajímat až ve svých 12 letech. Zanedlouho na to, jsem si založila vlastní instagramový profil @eliskasagnerova , kde jsem postupně začala přidávat recepty, inspirace na jídla a díky podpoře svých sledujících a rodině později vydala i ebook s recepty. Kromě samotného pečení a vaření mě v rámci této tvorby baví focení a natáčení

Více článků autora