Makovo–pistáciový protein cake
Co budete potřebovat?
Ingredience:
250 g uvařených bílých fazolí nebo propláchnutých z 1 plechovky
1 banán
20 g mandlového proteinu
100 ml bílků (bílky z 3 vajec)
lžička kypřícího prášku do pečiva bez fosfátů
Náplň:
250 g tvarohu
20 g pistácií
100 ml rostlinného mléka
20 g vanilkového nebo pistáciového pudingu
špetka kokosového cukru

Suroviny
Produkt | Dostupnost | Cena | Množství (ks) | ||
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Mandlový protein BIO 200g Kód: 02.15.0003 Mandlový protein je stvořený pro všechny, kteří chtějí snadno navýšit příjem bílkovin - pro sportovce, vegany i vegetariány. Vyrábí se… | Skladem | 236 Kč |
Tenhle koláč je úžasný nejen chuťově, ale díky skvělému poměru perfektně zapadne, jak do objemových, tak do redukčních jídelníčků a nebo jen tak, pokud chcete mlsat bez výčitek a bez cukru. Díky vysokému obsahu bílkovin zasytí a krásně nakrmí svaly, které právě bílkoviny k růstu a udržení potřebují.
Postup
-
V mixéru rozmixujeme všechny ingredince.
-
V míse smícháme ingredience na náplň.
-
Do koláčové formy 18 cm vlijeme půl těsta, na to dáme tvarohovou náplň a přes to nalijeme zbytek těsta.
-
Pečeme 180 °C 35 minut.
POZOR! Těsto se zdá být příliš tekuté, ale je to tak správně.
Recept inspirovaný bloggerkou VeruSfight.
"love nature, love yourself"