Powered by Smartsupp

🚚 Nákupní týden: -20 % s kódem denik20 + dárek k nákupu! Jen do 16.11. 🔝

Napsáno 12.07.2024

Co budete potřebovat?

SUCHÉ INGREDIENCE (obdélníková forma 25x15 cm)

  • 110g hladké špaldové mouky
  • 40g kokosové mouky
  • 50g xylitolu
  • 25g LOW SUGAR Vegan proteinu vanilka se skořicí
  • 1 lžíce kakaa
  • 2 lžičky kypřicího prášku

MOKRÉ INGREDIENCE

  • 170ml mléka/vody
  • 2 vejce
  • 1 lžička vanilky

POLEVA:

  • 30g hořké čokolády
  • 1 lžíce kokosového oleje
  • čestvé jahody

V misce smícháme mouky, protein, kypřicí prášek a následně přilijeme mléko/vodu, žloutky a vanilku. Celé prošleháme v hladké těsto, do kterého lehce vmícháme sníh z vyšlehaných bílků s xylitolem. 1/3 těsta odlijeme a smícháme s kakaem. Do formy vyložené pečicím papírem vlijeme 1/2 světlého těsta, následně tmavou část a nakonec zakryjeme zbylým světlým těstem. Dáme péct do předehřáté trouby na 180° cca 45 minut. Čokoládu rozehřejeme s kokosovým olejem a rozetřeme na vychladlý korpus. Nakonec navrstvíme plátky jahod, necháme ztuhnout a můžeme podávat!

   "love nature, love yourself"

Eliška Ságnerová

Jmenuji se Eliška Ságnerová a momentálně studuji osmileté gymnázium. Už od mala jsem ráda pomáhala mamce v kuchyni, ale o stravu jako takovou, jsem se blíže začala zajímat až ve svých 12 letech. Zanedlouho na to, jsem si založila vlastní instagramový profil @eliskasagnerova , kde jsem postupně začala přidávat recepty, inspirace na jídla a díky podpoře svých sledujících a rodině později vydala i ebook s recepty. Kromě samotného pečení a vaření mě v rámci této tvorby baví focení a natáčení

Více článků autora