Vyzkoušejte naši novinku!  Voňavé plátky kokosu z poloviny obalené v prvotřídní čokoládě.

Napsáno 23.02.2024

Co budete potřebovat?

120g hladké špaldové mouky
30g kokosové mouky
40g xylitolu
1 vrchovatá lžíce kakaa
1 lžíce kypřicího prášku
150ml mléka
1 vejce+1 bílek
1 jablko

KRÉM
250g tvarohu
50g xylitolu/jiné sladidlo
1 lžička kakaa

+ mandlový krém

Suroviny

Produkt Dostupnost Cena Množství (ks)
PROBIO Mouka špaldová hladká BIO 1kg PROBIO Mouka špaldová hladká BIO 1kg Kód: 02.04.0106 Počet hvězdiček je 0 z 5 Výprodej Akce -11% Stvořená pro všechny druhy pečení od palačinek po vánočky. Se špaldovou jemně mletou bílou moukou bude pečení radost. Pokrmům dodá jemný… Skladem 58 Kč  65 Kč
Xylitol 300 g Xylitol 300 g Kód: 02.13.0028 Počet hvězdiček je 5 z 5 Xylitol, patří do skupiny alkoholických cukrů, které se používají jako náhrada cukru. S klasickým cukrem má společný vzhled i chuť, pro… Skladem 132 Kč 
Kokosová mouka BIO 500g Kokosová mouka BIO 500g Kód: 02.10.0065 Počet hvězdiček je 5 z 5 Vašim jídlům dodá exotickou vůni a výjimečnou chuť. Přirozeně bezlepková kokosová mouka obsahuje cenné bílkoviny a vysoký podíl vlákniny.… Skladem 99 Kč 
Mandlový krém 140 g Mandlový krém 140 g Kód: 02.09.0029 Počet hvězdiček je 4 z 5 To pravé ořechové pro vás! NATU mandlový krém je vyroben šetrným mletím lehce pražených mandlí té nejvyšší kvality, díky kterému v něm… Skladem 139 Kč 

Žloutek dáme do misky spolu s mlékem, nahrubo nastrouhaným jablkem, moukami, kakaem, kypřicím práškem a celé důkladně promícháme.

Nakonec lehce vmícháme sníh z bílků vyšlehaných s xylitolem.

Těsto vlijeme do formy vyložené pečicím papírem a dáme péct do předehřáté trouby na 180° cca 40 minut.

Po upečení necháme vychladnout a mezitím si připravíme tvarohový krém. Tvaroh smícháme s xylitolem.

Na korpus navrstvíme 3/4 krému a zbylou 1/4 smícháme s kakaem a natřeme navrch.

Nakonec zakončíme mandlovým máslem a dáme odležet do lednice na minimálně 2 hodiny.

   "love nature, love yourself"

Eliška Ságnerová

Jmenuji se Eliška Ságnerová a momentálně studuji osmileté gymnázium. Už od mala jsem ráda pomáhala mamce v kuchyni, ale o stravu jako takovou, jsem se blíže začala zajímat až ve svých 12 letech. Zanedlouho na to, jsem si založila vlastní instagramový profil @eliskasagnerova , kde jsem postupně začala přidávat recepty, inspirace na jídla a díky podpoře svých sledujících a rodině později vydala i ebook s recepty. Kromě samotného pečení a vaření mě v rámci této tvorby baví focení a natáčení

Více článků autora