JABLEČNÁ BÁBOVKA bez vážení
Napsáno 17.04.2024
Co budete potřebovat?
Počet porcí - 3 - 4
1 hrnek ovesných vloček
2 lžíce rýžové mouky
2 lžíce xylitolu (sypkého sladidla)
1 odměrka vanilkového (vegan) proteinu
skořice dle chuti
1 hrnek vody
2 vejce
1 jablko
1 lžička vanilky
arašídový krém

Suroviny
Produkt | Dostupnost | Cena | Množství (ks) | ||
---|---|---|---|---|---|
![]() |
PROBIO Vločky ovesné jemné bezlepkové BIO 500g Kód: 02.04.0096 Z jemných ovesných vloček připravíte snídani plnou energie! Ovesná kaše by měla být součástí snídaňových rituálů každé domácnosti. Ovesné… | Skladem | 77 Kč | ||
![]() |
Xylitol 300 g Kód: 02.13.0028 Xylitol, patří do skupiny alkoholických cukrů, které se používají jako náhrada cukru. S klasickým cukrem má společný vzhled i chuť, pro… | Skladem | 132 Kč | ||
![]() |
Arašídový krém 300g Kód: 02.09.0012 To pravé ořechové pro vás! Arašídový krém pražený je vyroben šetrným a důkladným zpracováním lehce pražených arašídů té nejvyšší kvality,… | Skladem | 115 Kč |
Ovesné vločky s rýžovou moukou zalijeme vodou a necháme alespoň 20 minut odstát.
Následně přidáme oloupané, nahrubo nastrouhané jablko, skořici, kypřicí prášek, vanilku, žloutky, protein a celé důkladně promícháme.
Nakonec lehce vmícháme bílky vyšlehané s xylitolem a těsto vlijeme do formy lehce vymazané olejem.
Pečeme v předehřáté troubě na 180° cca 50-60 minut.
"love nature, love yourself"