Napsáno 01.01.2019

Co budete potřebovat?

3 polévkové lžíce mandlového krému
3 polévkové lžíce kokosového cukru
2 polévkové lžíce javorového sirupu
120 ml mandlového mléka
130 g špaldové mouky
hrst kousků hořké & bílé čokolády

Suroviny

Produkt Dostupnost Cena Množství (ks)
Čokoládové pecičky bílé 33% BIO 80g Čokoládové pecičky bílé 33% BIO 80g Kód: 02.17.0135 Počet hvězdiček je 0 z 5 Poklad mezi bílými čokolády. Jedinečná svojí jemností, bohatou smetanovou chutí a složením. Vyrobena z kakaového másla pocházejícího z… Skladem 89 Kč 
Čokoládové pecičky hořké 70% BIO 80g Čokoládové pecičky hořké 70% BIO 80g Kód: 02.17.0136 Počet hvězdiček je 5 z 5 Třešnička na dortu každého sladkého výtvoru. Single origin čokoládové pecičky se 70% podílem kakaa si vás získají jemnou chutí s ovocnými… Skladem 89 Kč 
Mandlový nápoj neslazený BIO 1l Mandlový nápoj neslazený BIO 1l Kód: 02.07.0091 Počet hvězdiček je 0 z 5 Výběrové mandle z Itálie spolu s rýží a vodou z horských pramenů tvoří základ osvěžujícího ořechového nápoje. Jemná krémová chuť bez… Skladem 89 Kč 
Kokosový cukr BIO 130g Kokosový cukr BIO 130g Kód: 02.13.0016 Počet hvězdiček je 0 z 5 Relativně novým sladidlem je kokosový cukr, který se získává z okvětí kokosových palem. V dnešní době se stal oprávněnou konkurencí… Skladem 71 Kč 
Hořká čokoláda 63% BIO 45g Hořká čokoláda 63% BIO 45g Kód: 02.17.0116 Počet hvězdiček je 0 z 5 V jednoduchosti je krása. Čokoláda s obsahem 63% kakaa vás uvede do světa tmavých čokolád. Skladem 97 Kč 
Kokosový cukr BIO 300g Kokosový cukr BIO 300g Kód: 02.13.0017 Počet hvězdiček je 5 z 5 Relativně novým sladidlem je kokosový cukr, který se získává z okvětí kokosových palem. V dnešní době se stal oprávněnou konkurencí… Skladem 112 Kč 

Cookies miluje snad každý a měli bychom je vždy mít při ruce, když nás honí mlsná, obzvlášť pokud se jedná o jejich zdravější verzi jako je například tato s mandlovým krémem doslazená kokosovým cukrem.

Všechny ingredience kromě čokolády dáme do mixéru a mixujeme, dokud nevznikne lepkavé těsto.

Těsto přemístíme do misky, přisypeme čokoládu, důkladně promícháme a dáme na 15 minut odležet do lednice.

Poté vždy nabereme polévkovou lžíci těsta, ze které vytvoříme cookies.

Cookies dáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme přibližně 15 minut

Po vychladnutí můžeme rovnou podávat!

"love nature, love yourself"        

Tereza Šlancarová

Jmenuji se Tereza Šlancarová a jsem dvacetiletá studentka Univerzity Karlovy. Ke zdravému životnímu stylu jsem se dostala přibližně před 5 lety, kdy jsem začala pravidelně cvičit, a také vymýšlet své první recepty. Proto jsem si před 2 lety založila Instagram @terezas_diary a následně i blog www.terezasdiary.com, kde své recepty & rady ohledně zdravého životního stylu sdílím i s ostatními. Zároveň jsem veganka, a proto se snažím ukázat, že zdravá veganská jídla mohou být chutná a že se dají vymyslet opravdu zajímavé recepty! Kromě vymýšlení receptů, vaření, focení a psaní článků zbožňuji také sport - pravidelně chodím do posilovny, jsem certifikovaný instruktor jógy a minulý rok jsem běžela půlmaraton. Ve volném čase se zajímám o filosofii, ráda čtu nebo poslouchám podcasty o zdravém životním stylu a veganství.

Více článků autora