Rýžové pukance jsou jemné, lehce stravitelné a křupavé. Chutí vám budou připomínat rýžové burizony. Zpestří vaši snídani i svačinku. Jsou přirozeně bezlepkové.
Použití:
snídaně - pukance si můžete přimíchat do jogurtu, do kaše nebo do oblíbeného müsli
sladké pečení - rýžové pukance můžete přidat například do těsta na muffiny
cukroví - pukance můžete obalit v rozpuštěné čokoládě, vytvořit ze směsi hrudky, které lehce posypete kokosem a necháte zaschnout
náhrada popcornu - pukance můžou sloužit jako obměna klasického popcornu
Rýžové pukance jsou jemné, lehce stravitelné a křupavé. Chutí vám budou připomínat rýžové burizony. Zpestří vaši snídani i svačinku. Jsou přirozeně bezlepkové.
Použití:
snídaně - pukance si můžete přimíchat do jogurtu, do kaše nebo do oblíbeného…
Rýžové pukance jsou jemné, lehce stravitelné a křupavé. Chutí vám budou připomínat rýžové burizony. Zpestří vaši snídani i svačinku. Jsou přirozeně bezlepkové.
Použití:
snídaně - pukance si můžete přimíchat do jogurtu, do kaše nebo do oblíbeného müsli
sladké pečení - rýžové pukance můžete přidat například do těsta na muffiny
cukroví - pukance můžete obalit v rozpuštěné čokoládě, vytvořit ze směsi hrudky, které lehce posypete kokosem a necháte zaschnout
náhrada popcornu - pukance můžou sloužit jako obměna klasického popcornu
VERONIKA HORKÁ