Náš tým
Jsme nadšenci do zdravého životního stylu, přírody, sportu a do naší práce. Vyhledáváme a vyrábíme pro Vás i pro nás produkty, které jsou v souladu s naší myšlenkou čistého výrobku. Chceme Vám ukazovat cestu budoucnosti, cestu a sílu čistoty a přírody a vytvářet spolu s Vámi životní styl NATU.
Kateřina Běťáková
Eshop manager
Už odmala jsem neustále v pohybu a ráda dělám věci naplno. Sport je každodenní součástí mého života, a proto musím neustále něco jíst a doplňovat energii ☺ NATU produkty jsou pro mě ideální variantou, jak aspoň na chvíli zahnat hlad ☺ Díky skvělému kolektivu je pro mě práce v Natu radostí a zábavou.
Nejoblíbenější produkt: NATU pistáciové a cokoliv s banánem ☺
Daniela Hladká
Produktový specialista, event manager
Během studia na VŠ jsem se nejprve brigádně, posléze na full time, podílele na organizaci PGA golfového turnaje v Čeladné. Díky zkušenosti v Altamiře Event jsem měla možnost se podílet na veškeré přípravě a organizaci golfových tour, teambuildingů a dalších společenských akcí. Následně jsem dostala nabídku podílet se na projektu francouzské kavárny Café Amandine, kde jsem převzala kompletní starost o marketing. Tento projekt je pro mě srdcová záležitost. Miluji Francii a její kuchyni.
Svůj volný čas věnuji hlavně rodině a užívám si společných chvil. Navíc jsme sportovní nadšenci a rádi hrajeme tenis, volejbal nebo vyrážíme na horské túry.
Nejoblíbenější produkt od NATU: Mesquite kaše. Stále objevuji nové a nové chutě našich produktů.
Kamila Hladká
Šéfka týmu NATU
Život je jako pečlivě zabalená krabička. Většinu času strávíme tím, že ji přenášíme z místa na místo, aniž bychom se odhodlali podívat dovnitř. Moje krabička toho se mnou nachodila hodně. Navštívili jsme krásná a moc zajímavá místa, ale krabičce to bylo jedno, nechala se nosit a vypadala pořád stejně.
Až v Natu jsem ji začala postupně rozbalovat a poznala skutečnou chuť ingrediencí uvnitř. Všem doporučuji zastavit se hned teď a začít rozbalovat!
Zuzana Pavelková
Office manager
Pocházím z Moravy a do Prahy jsem přišla před pár lety za studiem v oboru Cestovní ruch. Při studiu jsem si začala přivydělávat v gastronomii, kde jsem se na pár let usadila. Asi po 6 letech mi došlo, že toto není cesta, po které bych se chtěla vydat. Především mě vždy více zajímalo účetnictví, a tak jsem začala hledat práci v administrativě. Po doporučení mé kamarádky jsem se dozvěděla o Natu a do týmu jsem se přidala v září 2017, kde jsem našla nejen skvělou práci, ale i výborný kolektiv. Konečně jsem se začala i do práce těšit, i když občas je práce trochu víc než bych chtěla ☺ Důležité pro mě bylo, že mám práci, která mě naplňuje a baví.
Díky Natu jsem vyzkoušela spoustu skvělých výrobků a více se dozvěděla o zdravém životním stylu.
Nejoblíbenější produkt:: Březové vody, oříšky-především pistácie a co jsem si zamilovala asi úplně nejvíc a nedokážu bez toho už nic uvařit je naše ghíčko.
Martin Beneš
Manažer logistiky, manažer nákupu
“Ber život s humorem, stejnak se ti jednou vysměje.”
Mám několikaletou praxi v oboru nákup zemědělských komodit a zařizování logistiky a v Natu vidím velký potenciál. Pro mě je to především zajímavý startup a správný lifestyle, který má v dnešní době budoucnost zaručenou.
Sám si občas rád uvařím, ale tak nějak podle své chuti a ne vždy úplně "zdravě". I tak je pro mě Natu zajímavou životní zkušeností, díky které jsem potkal mnoho super lidí, a to jak ve firmě, tak i po stránce obchodní.
Nejoblíbenější produkt od Natu: arašídové máslo.
Adam Hrubý
Grafik
“Spadnout můžeš - zvednout se musíš.”
“Život je hořký – bohudík.”
Studoval jsem na střední průmyslové škole elektrotechniky a informatiky obor PC systémy. Už desátým rokem se ale věnuji grafice.
Jídlo miluji, a to jak zdravé, tak sem tam i nějaké ty prasárničky. Vařím rád, baví mě experimentovat a zatím mi mé výtvory nikdo neomlátil o hlavu, takže v tom hodlám pokračovat.
Natu je pro mě parta fajn lidí, kteří mě přijali mezi sebe a já přijal je. Kromě toho je to projekt se skvělou myšlenkou a pro mě také možnost posouvat se dále v práci, kterou miluji a sám jsem si ji zvolil.
Ve volném čase hraji hokej, a to už od čtyř let. Je to má láska, co nezklame. Baví mě vlastně jakýkoliv sport, i turistika – moc rád šlapu na vrcholy. Kromě toho se ve volném čase věnuji i té grafice – tvořím obrazy a pracuji na svém oblečení – je to má práce i koníček.
Nejoblíbenější produkt od Natu: arašídové málo.
Natálie Matějková
Manažer sociálních sítí, copywriterka
„Nechť je tvé jídlo tvým lékem a tvůj lék nechť je tvým jídlem.“
Můj oblíbený citát pochází od starověkého řeckého lékaře Hippokrata a řídím se jím i ve svém životě. Už 3 roky se stravuji vegetariánsky, kvalita potravin i jejich původ jsou pro mě prioritou a právě proto mi je tak blízká filosofie NATU.
Práci v NATU nevnímám jako povinnost, ale potěšení, jsme super tým srdcařů a s vámi, našimi milými zákazníky, mě moc baví komunikovat na sociálních sítích. Ve svém volném čase se věnuji jízdě na koni, zahradničení a také focení, což můžete sledovat na našem Instagramu @natuczech
Romana Pešková
Velkoobchod
Ahoj, jmenuji se Romana. V NATU mám na starosti hlavně vše, co se točí okolo velkoobchodu. Najdete mě také v jedné z našich prodejen, mě konkrétně v té bystřické.
A proč zrovna NATU? Protože je to malá společnost s ruční výrobou a, jak já to vnímám, se super myšlenkou: Nabízet kvalitní produkty a zároveň být maximálně šetrní k přírodě. Což, přiznejme si, v dnešní době bohužel není samozřejmostí. S tou já ale rozhodně můžu říct, že mým neoblíbenějším produktem je Arašídový krém crunchy, tedy s kousky arašídů uvnitř!
Veronika Horká
Nutriční specialistka
Již více jak deset let se věnuji oboru výživa a dietetika. Tuto cestu jsem započala již výběrem střední zdravotnické školy oborem nutriční asistent. Jelikož mě tato oblast opravdu zaujala a viděla jsem v ní budoucnost, rozhodla jsem se pokračovat a podrobněji ji studovat i na vyšší odborné a vysoké škole.
Nyní je ze mě nutriční specialistka a jelikož vím, že zdravý životní styl není jen vyvážená strava, ale kombinace několika složek, rozhodla jsem se moje znalosti prohlubovat a ve studiu dále pokračovat.
Aktuálně proto studuji jako doktorandka obor kinantropologie a pohybuji se na akademické půdě, kde se snažím v tomto odvětví provádět vědu a výzkum.