PROBIO Vločky rýžové BIO 200g

Rýžové vločky jsou přirozeně bezlepkové a vyrobené z celozrnné rýže. Mají neutrální chuť, příjemnou rýžovou vůni a jsou lehce stravitelné. V kuchyni je můžete využít na několik způsobů. Více informací

Balení: 0.5 100 gVýrobce: PROBIO Kód produktu: 02.04.0098

BIO
Bez lepku
Natural
Skladem

1,81 € 3,62 €/100 g

ks
BIO
Bez lepku
Natural

Rýžové vločky jsou přirozeně bezlepkové a vyrobené z celozrnné rýže. Mají neutrální chuť, příjemnou rýžovou vůni a jsou lehce stravitelné. V kuchyni je můžete využít na několik způsobů. Více informací

Výrobce: PROBIO
Kód: 02.04.0098

Rýžové vločky nabízejí bezlepkovou alternativu oblíbených pokrmů. Jsou úžasně lehké a rychlé na přípravu. Před konzumací je potřeba je krátce povařit a pak už vám nic nebrání vychutnat si báječnou rýžovou kaši. Můžete je vařit ve vodě nebo rostlinném mléce. Po změknutí je zalijte medem nebo javorovým sirupem a zasypejte oříšky a sušeným ovocem. Hodí se i na zahuštění polévky.

Rýžové vločky jsou lehce stravitelné, a vhodné tedy i pro malé děti, seniory či lidi po nemoci. Vločky jsou v BIO kvalitě a vyrobené z celozrnné rýže, takže vás zasytí po delší dobu.

Zákadní příprava:

Vločky vařte po dobu 2 minut v mléce nebo v rostlinném nápoji, nebo jen přelijte vroucí vodou a nechte 10 minut odstát. Na jednu porci (50 g) počítejte se 150 ml tekutiny.

Díky neutrální chuti můžete rýžové vločky hravě zakomponovat do oblíbených jídel.

Využití:

  • polévka - v krémových polévkách vločky povařte a rozmixujte
  • kaše - z rýžových vloček uděláte výbornou kaši, nezapomeňte přidat ořechy, ovoce, semínka a sirup, pro přípravu kaše je nutné vařit vločky v mléku nebo jeho alternativě
  • knedlíčky - vločky smíchejte se strouhaným uzeným tempehem, vejcem a bylinkami
  • placky, karbanátky - vločky se dají kombinovat s luštěninami, vejci, zeleninou, bylinkami a kořením, vše rozmixujte a dle potřeby tvarujte
  • sladké výtvory - vločky se dají přidat do muffinů, sušenek, lívanců nebo nepečeného cukroví
  • zeleninové pomazánky - osmahnutou zeleninou zalijte vodou, přidejte vločky, povařte, rozmixujte a dochucujte
  • rýžový pudink - vločky uvařte a i s vodou na vaření je rozmixujte

Rýžové vločky nabízejí bezlepkovou alternativu oblíbených pokrmů. Jsou úžasně lehké a rychlé na přípravu. Před konzumací je potřeba je krátce povařit a pak už vám nic nebrání vychutnat si báječnou rýžovou kaši. Můžete je vařit ve vodě nebo…

Více informací
Výhody
  • BIO kvalita
  • přirozeně bez lepku a bez cukru
  • lehce stravitelné
  • vhodné pro děti
Nutriční hodnoty jsou uvedeny na množství 100 g
Energetická hodnota 1476 kJ/353 kcal
Tuky 2,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 75 g
- z toho cukry 0,2 g
Vláknina 1,4 g
Bílkoviny 7,4 g
Sůl 0,01 g
Vlastnosti BIOBez lepkuNatural

Složení

Alergeny jsou vyznačeny tučně

100 % BIO rýžové vločky