Powered by Smartsupp

🚚 Nákupní týden: -20 % s kódem denik20 + dárek k nákupu! Jen do 16.11. 🔝

Napsáno 05.11.2024

Co budete potřebovat?

200g jakékoliv těstoviny NATU
2 rybí filé (treska/ pstruh)
mix zeleniny (mrkev, cuketa, paprika..)
1/2 avokáda
3 lžíce olivového oleje
1 lžička koření na kuře Sonnentor
1 lžička himalajské soli
1 lžička sušeného česneku
šťáva z 1/2 citronu

Suroviny

Produkt Dostupnost Cena Množství (ks)
Protein Pasta Penne z červené čočky BIO 250 g Protein Pasta Penne z červené čočky BIO 250 g Kód: 02.04.0085 Počet hvězdiček je 4 z 5 BIO bezlepkové těstoviny z červené čočky jsou skvělou volbou pro všechny příznivce vyváženého stravování. Luštěninové těstoviny jsou bohaté… Skladem 99 Kč 
Himalájská růžová sůl jemná 500g Himalájská růžová sůl jemná 500g Kód: 02.11.0002 Počet hvězdiček je 5 z 5 Himalájská sůl pochází z pákistánské provincie Paňdžáb a nabízí přírodní alternativu ke klasickým rafinovaným solím. Růžová sůl, neboli… Vyprodáno 29 Kč 

Nejdříve si dáme péct rybí filety, které jsme si osolili, do trouby.

Zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kostičky.

Dáme do pánve spolu s kořením, solí, sušeným česnekem a restujeme na olivovém oleji. Když je zelenina měkká, přimícháme uvařené těstoviny.

Těstoviny se zeleninovou směsí přendáme na talíř, dodáme upečenou rybu, na plátky nakrájené avokádo a zakápneme citronovou šťávou.

Dobrou chuť!

 "love nature, love yourself"

Eliška Ságnerová

Jmenuji se Eliška Ságnerová a momentálně studuji osmileté gymnázium. Už od mala jsem ráda pomáhala mamce v kuchyni, ale o stravu jako takovou, jsem se blíže začala zajímat až ve svých 12 letech. Zanedlouho na to, jsem si založila vlastní instagramový profil @eliskasagnerova , kde jsem postupně začala přidávat recepty, inspirace na jídla a díky podpoře svých sledujících a rodině později vydala i ebook s recepty. Kromě samotného pečení a vaření mě v rámci této tvorby baví focení a natáčení

Více článků autora