Proteinové čočkové penne s tempehem
Co budete potřebovat?
kokosový olej
200 g Protein Pasta Penne z červené čočky
1 cibule
1 polévková lžíce uzené papriky
100 g uzeného tempehu
2 polévkové lžíce rajčatového protlaku
100 g kukuřice
150 ml kokosového mléka
2 polévkové lžíce kokosového krému
1 čajová lžička chilli koření
1 polévková lžíce sójové omáčky
Suroviny
Produkt | Dostupnost | Cena | Množství (ks) | ||
---|---|---|---|---|---|
Protein Pasta Penne z červené čočky BIO 250 g Kód: 02.04.0085 BIO bezlepkové těstoviny z červené čočky jsou skvělou volbou pro všechny příznivce vyváženého stravování. Luštěninové těstoviny jsou bohaté… | Skladem | 99 Kč | |||
Kokosový olej BIO 250ml Kód: 02.14.0029 Kokosový olej je v posledních letech jeden z nejoblíbenějších rostlinných tuků. Mohou za to zejména jeho výživové vlastnosti a všestrannost… | Skladem | 165 Kč |
Sportovci, pozor! Dnešní recept je přesně pro vás - je doslova nabitý bílkovinami! Zároveň je vhodný také pro vegany nebo jedince s intolerancí lepku, vyžaduje jen pár ingrediencí a je hotový za chvilku. Dobrou chuť!
Nejdříve si dáme vařit těstoviny dle návodu na obalu. Mezitím si připravíme omáčku. Na rozpáleném oleji si osmahneme cibuli spolu s tempehem a uzenou paprikou. Poté přidáme uvařené těstoviny, zalijeme je kokosovým mlékem a necháme vařit cca 4 minutky. Přidáme všechny zbylé ingredience - rajčatový protlak, chilli, kokosové mléko, sójovou omáčku a za občasného míchání necháme pár minut společně vařit. Na závěr přemístíme na talíř a můžeme podávat! Dobrou chuť.
"love nature, love yourself"