Vyzkoušejte naši novinku!  Voňavé plátky kokosu z poloviny obalené v prvotřídní čokoládě.

Napsáno 26.02.2024

Co budete potřebovat?

1 balení bazalkového tofu
žampiony
vařená brokolice
1 lžička ghí
1 lžička soli
1 lžička pepře

250g čerstvých těstovin
100g ricotty
zeleninový vývar
+ parmezán na posypání

Suroviny

Produkt Dostupnost Cena Množství (ks)
Hvězdičky s amarantem, quinoou a teffem BIO 250g Hvězdičky s amarantem, quinoou a teffem BIO 250g Kód: 02.04.0092 Počet hvězdiček je 5 z 5 BIO těstoviny s amarantem, teffem a quinoou jsou skvělou volbu pro všechny, kdo hledají bezlepkovou a chutnou alternativu k tradičním… Skladem 89 Kč 
Pohankové těstoviny casarecce BIO 250g Pohankové těstoviny casarecce BIO 250g Kód: 02.04.0091 Počet hvězdiček je 0 z 5 BIO těstoviny vyrobené ze 100% z pohanky jsou skvělou volbou pro celiaky a díky absenci vajec i pro vegany. Pohanka je zdrojem cenných… Skladem 89 Kč 
Protein Pasta Conchiglie z cizrny BIO 250 g Protein Pasta Conchiglie z cizrny BIO 250 g Kód: 02.04.0086 Počet hvězdiček je 5 z 5 BIO bezlepkové těstoviny ze 100% cizrny jsou skvělou volbou pro všechny příznivce vyváženého stravování. Luštěninové těstoviny jsou bohaté… Skladem 99 Kč 
Přepuštěné máslo ghí natural 350ml Přepuštěné máslo ghí natural 350ml Kód: 02.09.0016 Počet hvězdiček je 5 z 5 Ghí je čistý máselný tuk nejvyšší kvality získaný přepuštěním másla. Díky svému vysokému bodu kouřivosti se nepřepaluje a při tepelné… Vyprodáno 195 Kč 

Tofu, brokolici a žampiony nakrájíme na kostičky. Na pánvi si rozehřejeme ghí a přidáme nakrájenou směs.

Celé orestujeme dozlatova a mezitím si dáme vařit těstoviny.

Do pánve přidáme ricottu, podlijeme vývarem a promícháme s uvařenými těstovinami.

Necháme ještě chvíli prohřát a můžeme podávat s nastrouhaným parmezánem!

"love nature, love yourself"

Eliška Ságnerová

Jmenuji se Eliška Ságnerová a momentálně studuji osmileté gymnázium. Už od mala jsem ráda pomáhala mamce v kuchyni, ale o stravu jako takovou, jsem se blíže začala zajímat až ve svých 12 letech. Zanedlouho na to, jsem si založila vlastní instagramový profil @eliskasagnerova , kde jsem postupně začala přidávat recepty, inspirace na jídla a díky podpoře svých sledujících a rodině později vydala i ebook s recepty. Kromě samotného pečení a vaření mě v rámci této tvorby baví focení a natáčení

Více článků autora