🥜Ušetřete a kupte arašídový krém 700g jen za 135 Kč. Akce platí pouze do neděle 21.7. 🥜

Napsáno 23.04.2024

Co budete potřebovat?

70g hladké špaldové mouky
50g kokosového jogurtu
1 lžička kypřicího prášku
špetka soli
listový špenát
sýr
+vejce na pomazání

Suroviny

Produkt Dostupnost Cena Množství (ks)
PROBIO Mouka špaldová celozrnná jemně mletá BIO 1kg PROBIO Mouka špaldová celozrnná jemně mletá BIO 1kg Kód: 02.04.0095 Počet hvězdiček je 5 z 5 Voní po oříšcích a najde uplatnění při pečení, smažení i vaření. Špaldová celozrnná mouka se vyrábí z celého zrna i s klíčkem. Bohatá na… Skladem 58 Kč 

Mouku spolu s kokosovým jogurtem, kypřicím práškem a solí propracujeme v jednotné těsto.

Následně jej na pomoučněném vále vyválíme do tloušťky asi 0,5 cm.

Doprostřed poklademe špenát, sýr a důkladně zabalíme.

Přendáme na plech vyložený pečicím papírem, pomažeme vejcem a dáme péct do předehřáté trouby na 180° cca 25 minut.

Po upečení necháme chvíli vychladnout a můžeme podávat se salátem s mandlemi!

   "love nature, love yourself"

Eliška Ságnerová

Jmenuji se Eliška Ságnerová a momentálně studuji osmileté gymnázium. Už od mala jsem ráda pomáhala mamce v kuchyni, ale o stravu jako takovou, jsem se blíže začala zajímat až ve svých 12 letech. Zanedlouho na to, jsem si založila vlastní instagramový profil @eliskasagnerova , kde jsem postupně začala přidávat recepty, inspirace na jídla a díky podpoře svých sledujících a rodině později vydala i ebook s recepty. Kromě samotného pečení a vaření mě v rámci této tvorby baví focení a natáčení

Více článků autora