K nákupu vybrané kosmetiky značky CZECH CAVIAR dárek ZDARMA v hodnotě 24 EUR. Platí do vyprodání zásob.

Napsáno 09.03.2022

Co budete potřebovat?

  • 60 g banánu
  • 40 g Mandlové mouky BIO
  • 30 ml Mandlového nápoje neslazeného BIO
  • 1 vajíčko
  • 2 čajové lžičky Čekankového sirupu natural
  • 1 čajová lžička Kokosového oleje BIO
  • špetka kypřicího prášku 
  • + Karamella, lyofilizovaný banán, směs oříšků (já použila drcené kešu, lískové a plátky mandlí)

Suroviny

Produkt Dostupnost Cena Množství (ks)
Karamella 140g Karamella 140g Kód: 02.09.0071 Počet hvězdiček je 5 z 5 Doporučujeme Ořechová Karamella, po ní bude velká mela. To vám slibujeme. Neodolatelně jemná pomazánka namíchána ze třech druhů oříšků - loupaných… Skladem 6,49 € 
Karamella 300g Karamella 300g Kód: 02.09.0072 Počet hvězdiček je 5 z 5 Doporučujeme Po Karamelle se strhla velká mela, nezbytnost vyrobit velké balení byla. Neodolatelně jemná oříšková pomazánka se rychle stala vaší… Skladem 10,16 € 
Karamella BIO 140g Karamella BIO 140g Kód: BIO09.07 Počet hvězdiček je 0 z 5 Vaše oblíbená Karamella v BIO kvalitě! Neodolatelně jemná pomazánka namíchána ze třech druhů oříšků - loupaných mandlí, krémových kešu a… Skladem 7,50 € 
Kokosový olej BIO 250ml Kokosový olej BIO 250ml Kód: 02.14.0029 Počet hvězdiček je 5 z 5 Kokosový olej je v posledních letech jeden z nejoblíbenějších rostlinných tuků. Mohou za to zejména jeho výživové vlastnosti a všestrannost… Skladem 6,73 € 

Napadlo vás někdy, že viníkem vašich chutí na sladké během dne může být snídaně? Připravte si chutnou snídani, díky které budete fit, plní energie a hravě zvládnete všechnu psychickou i fyzickou zátěž, která vás během dne čeká. Vyzkoušet můžete například tyto banánové lívance z mandlové mouky, dobrou chuť!

Nejdříve si smícháme mandlovou mouku a kypřicí prášek. Banán rozmačkáme na jemnou kaši, kterou přimícháme k mouce. Přidáme vajíčko, přilijeme mandlové mléko & čekankový sirup a vše důkladně promícháme. Na pánvi si rozpustíme kokosový olej a postupně opékáme jednotlivé lívance (na jeden lívanec použijeme cca jednu lžíci těsta a opékáme asi dvě minuty z obou stran). Poté už jen dozdobíme a můžeme podávat!

"love nature, love yourself"

Tereza Šlancarová

Jmenuji se Tereza Šlancarová a jsem dvacetiletá studentka Univerzity Karlovy. Ke zdravému životnímu stylu jsem se dostala přibližně před 5 lety, kdy jsem začala pravidelně cvičit, a také vymýšlet své první recepty. Proto jsem si před 2 lety založila Instagram @terezas_diary a následně i blog www.terezasdiary.com, kde své recepty & rady ohledně zdravého životního stylu sdílím i s ostatními. Zároveň jsem veganka, a proto se snažím ukázat, že zdravá veganská jídla mohou být chutná a že se dají vymyslet opravdu zajímavé recepty! Kromě vymýšlení receptů, vaření, focení a psaní článků zbožňuji také sport - pravidelně chodím do posilovny, jsem certifikovaný instruktor jógy a minulý rok jsem běžela půlmaraton. Ve volném čase se zajímám o filosofii, ráda čtu nebo poslouchám podcasty o zdravém životním stylu a veganství.

Více článků autora