Napsáno 12.11.2019

Co budete potřebovat?

Ingredience:
80 g Protein Pasta Conchiglie z cizrny
100 g hub
50 g kukuřice
15 g vlašských ořechů
15 g konopných semínek
Na omáčku: 
150 g špenátu
20 g kešu krému
50 ml mandlového mléka
1 polévková lžíce lahůdkového droždí

Suroviny

Produkt Dostupnost Cena Množství (ks)
Protein Pasta Conchiglie z cizrny BIO 250 g Protein Pasta Conchiglie z cizrny BIO 250 g Kód: 02.04.0086 Počet hvězdiček je 5 z 5 BIO bezlepkové těstoviny ze 100% cizrny jsou skvělou volbou pro všechny příznivce vyváženého stravování. Luštěninové těstoviny jsou bohaté… Skladem 4,04 € 

Bezlepkové těstoviny, co mají 22 g bílkovin/ 100 g, nejkrémovější špenátová omáčka, která vyžaduje jen 4 ingredience, vlašské ořechy, které jsou perfektním zdrojem zdravých tuků, konopná semínka, která obsahují kompletní aminokyselinové spektrum...Máme říkat víc? Snad jen to, že příprava zabere jen pár minut a  je opravdu jednoduchá! Dobrou chuť!

Nejdříve si na pánvi osmahneme špenát. Poté ho dáme do mixéru společně se všemi zbývajícími ingrediencemi na omáčku a důkladně vše rozmixujeme. Těstoviny vaříme dle instrukcí na obale - cca 5 minut v horké vodě. Nakrájíme si houby a osmahneme je na pánvi společně s kukuřicí. Přilijeme omáčku a promícháme. Přidáme uvařené těstoviny, opět promícháme a vše necháme ještě pár minut vařit. Poté těstoviny přemístíme do misky, posypeme je vlašskými oříšky & konopnými semínky a můžeme podávat! 

 "love nature, love yourself"

Tereza Šlancarová

Jmenuji se Tereza Šlancarová a jsem dvacetiletá studentka Univerzity Karlovy. Ke zdravému životnímu stylu jsem se dostala přibližně před 5 lety, kdy jsem začala pravidelně cvičit, a také vymýšlet své první recepty. Proto jsem si před 2 lety založila Instagram @terezas_diary a následně i blog www.terezasdiary.com, kde své recepty & rady ohledně zdravého životního stylu sdílím i s ostatními. Zároveň jsem veganka, a proto se snažím ukázat, že zdravá veganská jídla mohou být chutná a že se dají vymyslet opravdu zajímavé recepty! Kromě vymýšlení receptů, vaření, focení a psaní článků zbožňuji také sport - pravidelně chodím do posilovny, jsem certifikovaný instruktor jógy a minulý rok jsem běžela půlmaraton. Ve volném čase se zajímám o filosofii, ráda čtu nebo poslouchám podcasty o zdravém životním stylu a veganství.

Více článků autora