Conchiglie se špenátovou omáčkou
Co budete potřebovat?
Ingredience:
80 g Protein Pasta Conchiglie z cizrny
100 g hub
50 g kukuřice
15 g vlašských ořechů
15 g konopných semínek
Na omáčku:
150 g špenátu
20 g kešu krému
50 ml mandlového mléka
1 polévková lžíce lahůdkového droždí
Suroviny
Product | Availability | Price | Quantity (pc) | ||
---|---|---|---|---|---|
Organic Protein Pasta Conchiglie from Chickpeas 250g Code: 02.04.0086 Organic gluten-free pasta made from 100% chickpeas is a great choice for all fans of a balanced diet. The legume pasta is rich in protein… | In stock | 4,04 € |
Bezlepkové těstoviny, co mají 22 g bílkovin/ 100 g, nejkrémovější špenátová omáčka, která vyžaduje jen 4 ingredience, vlašské ořechy, které jsou perfektním zdrojem zdravých tuků, konopná semínka, která obsahují kompletní aminokyselinové spektrum...Máme říkat víc? Snad jen to, že příprava zabere jen pár minut a je opravdu jednoduchá! Dobrou chuť!
Nejdříve si na pánvi osmahneme špenát. Poté ho dáme do mixéru společně se všemi zbývajícími ingrediencemi na omáčku a důkladně vše rozmixujeme. Těstoviny vaříme dle instrukcí na obale - cca 5 minut v horké vodě. Nakrájíme si houby a osmahneme je na pánvi společně s kukuřicí. Přilijeme omáčku a promícháme. Přidáme uvařené těstoviny, opět promícháme a vše necháme ještě pár minut vařit. Poté těstoviny přemístíme do misky, posypeme je vlašskými oříšky & konopnými semínky a můžeme podávat!
"love nature, love yourself"