🚚 Nákupní týden: -20 % s kódem denik20 + dárek k nákupu! Jen do 16.11. 🔝

Napsáno 01.11.2021

Co budete potřebovat?

3 menší cibule

Kokosový olej

Menší oloupaná a očištěná Hokaido dýně

Himálajská sůl růžová

Zeleninový vývar 

Chilli koření

Pepř 

Zázvor 

Kokosové mléko

Sezamová semínka

Suroviny

Produkt Dostupnost Cena Množství (ks)
Himalájská růžová sůl jemná 500g Himalájská růžová sůl jemná 500g Kód: 02.11.0002 Počet hvězdiček je 5 z 5 Himalájská sůl pochází z pákistánské provincie Paňdžáb a nabízí přírodní alternativu ke klasickým rafinovaným solím. Růžová sůl, neboli… Vyprodáno 1,184 € 

V NATU máme na podzimu nejraději procházky v krásně zbarvené přírodě, kvalitní čaje na zahřátí a také zkoušení nových sezónních receptů. A náš momentálně nejoblíbenější je bezlepková dýňová polévka, kterou musíte i vy ochutnat co nejdřív. Dobrou chuť!

Na kokosovém oleji si osmažíme nakrájenou cibulku dosklovata. Nakrájenou dýní si na 10 minut opečeme a poté zalejeme vývarem. Necháme vařit a dochutíme solí, pepřem, lžičkou zázvoru a lžičkou chilli. Po změknutí dýně si jí tyčovým mixerem rozmixujeme a zjemníme kokosovým mlékem.  Semínka z dýně také opražíme na kokosovém oleji a polévku jimi a seznamovým semínkem dozdobíme. 

"love nature, love yourself"

Lenka Pachlová

Lenka je food bloggerka, věčná cestovatelka, žena, která vaří srdcem, věří intuici, propojuje lásku k jídlu s životním stylem a její vášní je být i žít cukrfree. Přináší inspiraci všem, kdo chtějí říct NE MOUCE A CUKRU a otevírá tím nádhernou cestu ke zdravému já, cestu za vnitřní svobodou do světa osobních receptů plných chutí tak, aby Vaše touha jíst jinak byla větší než touha zůstat stejná.

Více článků autora