Bezlepková dýňová polévka
Co budete potřebovat?
3 menší cibule
Kokosový olej
Menší oloupaná a očištěná Hokaido dýně
Himálajská sůl růžová
Zeleninový vývar
Chilli koření
Pepř
Zázvor
Kokosové mléko
Sezamová semínka
Suroviny
Produkt | Dostupnost | Cena | Množství (ks) | ||
---|---|---|---|---|---|
Himalájská růžová sůl jemná 500g Kód: 02.11.0002 Himalájská sůl pochází z pákistánské provincie Paňdžáb a nabízí přírodní alternativu ke klasickým rafinovaným solím. Růžová sůl, neboli… | Vyprodáno | 1,184 € |
V NATU máme na podzimu nejraději procházky v krásně zbarvené přírodě, kvalitní čaje na zahřátí a také zkoušení nových sezónních receptů. A náš momentálně nejoblíbenější je bezlepková dýňová polévka, kterou musíte i vy ochutnat co nejdřív. Dobrou chuť!
Na kokosovém oleji si osmažíme nakrájenou cibulku dosklovata. Nakrájenou dýní si na 10 minut opečeme a poté zalejeme vývarem. Necháme vařit a dochutíme solí, pepřem, lžičkou zázvoru a lžičkou chilli. Po změknutí dýně si jí tyčovým mixerem rozmixujeme a zjemníme kokosovým mlékem. Semínka z dýně také opražíme na kokosovém oleji a polévku jimi a seznamovým semínkem dozdobíme.
"love nature, love yourself"