Napsáno 01.11.2021

Co budete potřebovat?

3 menší cibule

Kokosový olej

Menší oloupaná a očištěná Hokaido dýně

Himálajská sůl růžová

Zeleninový vývar 

Chilli koření

Pepř 

Zázvor 

Kokosové mléko

Sezamová semínka

Suroviny

Product Availability Price Quantity (pc)
Himalayan Pink Salt Fine 500g Himalayan Pink Salt Fine 500g Code: 02.11.0002 Rating value is 5 of 5 Himalayan salt comes from the Punjab province of Pakistan and offers a natural alternative to conventional refined salts. Pink salt, or… In stock 1,18 € 

V NATU máme na podzimu nejraději procházky v krásně zbarvené přírodě, kvalitní čaje na zahřátí a také zkoušení nových sezónních receptů. A náš momentálně nejoblíbenější je bezlepková dýňová polévka, kterou musíte i vy ochutnat co nejdřív. Dobrou chuť!

Na kokosovém oleji si osmažíme nakrájenou cibulku dosklovata. Nakrájenou dýní si na 10 minut opečeme a poté zalejeme vývarem. Necháme vařit a dochutíme solí, pepřem, lžičkou zázvoru a lžičkou chilli. Po změknutí dýně si jí tyčovým mixerem rozmixujeme a zjemníme kokosovým mlékem.  Semínka z dýně také opražíme na kokosovém oleji a polévku jimi a seznamovým semínkem dozdobíme. 

"love nature, love yourself"