K nákupu vybrané kosmetiky značky CZECH CAVIAR dárek ZDARMA v hodnotě 24 EUR. Platí do vyprodání zásob.

Napsáno 23.03.2023

Co budete potřebovat?

- 240 g hladké špaldové mouky

- 80 g xylitolu

- 2 lžičky karobu

- 2 lžičky kypřicího prášku

- 1 lžíce citronové kůry

- špetka soli  

- 200 g jogurtu

- 150 ml kokosového mléka

- 2 vejce

- 1 lžička vanilky + olej na vymazání formy

Suroviny

Produkt Dostupnost Cena Množství (ks)
PROBIO Mouka špaldová hladká BIO 1kg PROBIO Mouka špaldová hladká BIO 1kg Kód: 02.04.0106 Počet hvězdiček je 0 z 5 Stvořená pro všechny druhy pečení od palačinek po vánočky. Se špaldovou jemně mletou bílou moukou bude pečení radost. Pokrmům dodá jemný… Skladem 2,65 € 
Xylitol 300 g Xylitol 300 g Kód: 02.13.0028 Počet hvězdiček je 5 z 5 Xylitol, patří do skupiny alkoholických cukrů, které se používají jako náhrada cukru. S klasickým cukrem má společný vzhled i chuť, pro… Vyprodáno 5,39 € 
Karob BIO 200g Karob BIO 200g Kód: 02.10.0039 Počet hvězdiček je 5 z 5 Karobový prášek se získává z plodů rohovníku obecného, přezdívaných svatojánský chléb. Karob navozuje pocit sytosti a pomáhá kontrolovat… Skladem 2,65 € 

Rádi byste svůj stůl ozdobili velikonočním beránkem, ale ne a ne najít recept, který by vás oslovil a případně splnil i vaše přání výživnosti a kvality? Spolu s naší influencerkou Eliškou jsme propojili všechny důležité prvky v jednom receptu - skvělá chuť, výživnost a kvalita surovin.

Počet porcí: 4-5

Doba přípravy: 30 minut + 60 minut pečení

Postup: Žloutky smícháme s jogurtem, mlékem, vanilkou a citronovou kůrou. Následně přes síto prosejeme mouku, přidáme xylitol, kypřicí prášek a opět celé důkladně promícháme. Nakonec i lehce vmícháme sníh z vyšlehaných bílků se špetkou soli. 1/3 těsta odlijeme a smícháme s karobem. 1/2 světlého těsta odlijeme do beránkové formy, kterou jsme si vymazali olejem. Na to navrstvíme karobovou část a zakryjeme zbylým světlým těstem. Dáme péct do předehřáté trouby na 180° na cca 50-60 minut. Nakonec už necháme vychladnout, vyklopíme z formy a můžeme podávat! Těšíme se na všechny vaše beránkové výtvory. „Beee!“ "

Videorecept naleznete na našem instagramu - zde.

"love nature, love yourself"

Eliška Ságnerová

Jmenuji se Eliška Ságnerová a momentálně studuji osmileté gymnázium. Už od mala jsem ráda pomáhala mamce v kuchyni, ale o stravu jako takovou, jsem se blíže začala zajímat až ve svých 12 letech. Zanedlouho na to, jsem si založila vlastní instagramový profil @eliskasagnerova , kde jsem postupně začala přidávat recepty, inspirace na jídla a díky podpoře svých sledujících a rodině později vydala i ebook s recepty. Kromě samotného pečení a vaření mě v rámci této tvorby baví focení a natáčení

Více článků autora