Ušetřete a kupte arašídový krém 700g jen za 135 Kč. Akce platí pouze do neděle 21.7.

Napsáno 13.10.2023

Co budete potřebovat?

Suroviny na spodní vrstvu
- 100 g rozemletých mandlí
- 100 g rozemletých ovesných vloček 
- 200 g datlí 
- 70 ml oleje
- 3 lžičky oblíbeného oříškového krému

Suroviny na kokosovou vrstvu

- 200 g zakysané smetany
- 100 ml mléka
- 250 g rozemletého kokosu 

Suroviny na čokoládovou polevu

- 1 balení hořké čokolády
- 70 ml mléka

Suroviny

Produkt Dostupnost Cena Množství (ks)
Lískáček 140g Lískáček 140g Kód: 02.09.0076 Počet hvězdiček je 5 z 5 Doporučujeme Lískáček nemá žádný háček. Ultra jemná pomazánka z čerstvě pražených lískových oříšků a prémiového kakaa z Peru. Zjemněná kakaovým máslem a… Skladem 6,49 € 
Mandle loupané 100g Mandle loupané 100g Kód: 02.01.0017 Počet hvězdiček je 5 z 5 Mandle jsou jádra suchých plodů mandloně obecné a jsou bohaté na rostlinné tuky, vlákninu a zdrojem bílkovin. Blanšírované mandle jsou… Skladem 2,37 € 
Arašídový krém 300g Arašídový krém 300g Kód: 02.09.0012 Počet hvězdiček je 5 z 5 To pravé ořechové pro vás! Arašídový krém pražený je vyroben šetrným a důkladným zpracováním lehce pražených arašídů té nejvyšší kvality,… Skladem 4,69 € 
Kokos strouhaný 500g Kokos strouhaný 500g Kód: 02.01.0073 Počet hvězdiček je 5 z 5 Dopřejte si exotiku plnou vlákniny a jiných prospěšných látek v podobě voňavého kokosu. Skladem 3,63 € 
Datle 200g Datle 200g Kód: 02.02.0127 Počet hvězdiček je 5 z 5 Šťavnaté datle jsou nutričně bohatou pochoutkou a dodávají tak tělu potřebnou energii. Díky své příjemné medově karamelové chuti se… Skladem 1,67 € 

Milujete kokosové dezerty? Pak musíte vyzkoušet tento raw kokosovo-čokoládový dortík.

1. Začněte nejdříve spodní vrstvou, smíchejte všechny sypké ingredience. Datle, olej a máslo společně rozmixujte a přidejte do sypké směsi. Rukama pořádně zapracujte so sebe a vzniklé těsto natlačte do formy vymazané olejem. 
2. Pokračujte v kokosové vrstvě, rozmixujte kokos na jemné kousky a smíchejte jej se zakysanou smetanou a mlékem. Směs následně naneste na už připravenou spodní vrstvu.
3. Mléko a čokoládu nechte rozehřát v tzv. vodní lázni (hrnec na hrnci). Ohřívejte přibližně 1-2 minuty, pravidelně míchejte. Rozehřátou a ještě tekutou polevou polijte kokosovou vrstvu a celý dort dejte alespoň na 2 hodiny vychladit do lednice.
"love nature, love yourself"
   

Vendula Hrabinová

Ahoj, jmenuji se Vendy, baví mě zdravý životní styl, sport a cestování. Snažím se mít pozitivní mysl a chci předávat pozitivní myšlenky i ostatním.  Protože mám ráda focení, baví mě s vámi sdílet své zážitky skrze sociální sítě.

Více článků autora