🚚 Nákupní týden: -20 % s kódem denik20 + dárek k nákupu! Jen do 16.11. 🔝

Napsáno 21.04.2022

Co budete potřebovat?

  • 2 jablka
  • 2 vajíčka 
  • 100 g špaldové mouky
  • 40 g Kokosového cukru BIO
  • 40 ml Kokosového oleje BIO
  • 100 ml kokosového mléka 
  • 30 g Mandlí natural
  • 2 polévkové lžíce Karobu BIO
  • 2 polévkové lžíce kakaových bobů
  • 40 g hořké čokolády

+ Karamella, lyofilizované ovoce

Suroviny

Produkt Dostupnost Cena Množství (ks)
Karamella 300g Karamella 300g Kód: 02.09.0072 Počet hvězdiček je 5 z 5 Bestseller Po Karamelle se strhla velká mela, nezbytnost vyrobit velké balení byla. Neodolatelně jemná oříšková pomazánka se rychle stala vaší… Skladem 10,163 € 
Lyofilizované jahody plátky 20g Lyofilizované jahody plátky 20g Kód: 02.03.0015 Počet hvězdiček je 5 z 5 Mrazem sušené jahody si díky šetrnému zpracování uchovávají až 90 % původních vlastností, jako je vůně, chuť, barva a obsah zdraví… Skladem 2,408 € 
Karob BIO 200g Karob BIO 200g Kód: 02.10.0039 Počet hvězdiček je 5 z 5 Karobový prášek se získává z plodů rohovníku obecného, přezdívaného svatojánský chléb. Karob navozuje pocit sytosti a pomáhá kontrolovat… Skladem 2,653 € 

Denně by se prý mělo sníst 5 kusů ovoce - počítá se 5 kusů této jablečné mini bábovky? My v NATU na ní totiž opravdu ujíždíme, jelikož je voňavá, úplně se rozplývá na jazyku a jednotlivé chutě se naprosto perfektně doplňují. Přesvědčte se sami!

POSTUP: Nastrouhaná jablka smícháme se všemi ostatními ingrediencemi. Těsto rozdělíme na dvě části. Do jedné přidáme karob a kakaové boby, do druhé nakrájené mandle a promícháme. Do formy na pečení nejdříve vylijeme těsto s karobem a poté těsto s mandlemi. Pečeme přibližně 25 minut na 200 stupňů. Po dopečení ozdobíme rozpuštěnou čokoládou, Karamellou a posypeme lyofilizovaným ovocem. Dobrou chuť.

"love nature, love yourself"

Lucia Navarová

Volám sa Lucia, mám 22 rokov. Študujem na Farmaceutickej fakulte UK v Bratislave. Momentalne popri škole má najviac bavi cestovať po Slovensku, robiť rôzne druhy športov (jóga, bicyklovanie, tenis..) a celkovo sa zaujímam o zdravý životný štýl. Pečenie a varenie je moja záľuba už od detstva a som rada, že sa v tom môžem naďalej zlepšovať a tvoriť nové recepty.

Více článků autora