K nákupu vybrané kosmetiky značky CZECH CAVIAR dárek ZDARMA v hodnotě 24 EUR. Platí do vyprodání zásob.

Napsáno 01.01.2019

Co budete potřebovat?

150 g gnocchi
100 g uzeného tofu
100 g špenátu
100 g hub
50 g kukuřice
20 g tahini

Přemýšlíte, jakou večeří potěšit mlsné jazýčky svých malých školáků? Vyzkoušejte tento rychlý & jednoduchý recept na gnocchi s tou nejkrémovější omáčkou a grilovaným tofu!

Tofu si nakrájíme na kostičky, které dáme na plech vyložený pečícím papírem a necháme péct dokřupava, přibližně 20 minut na 200 °C. 

Gnocchi dáme do hrnce, zalijeme je horkou vodou a vaříme dle instrukcí na obalu - cca 2 minuty v horké vodě.

Na pánvi si osmahneme houby, špenát a kukuřici. V hrnku si smícháme tahini společně s trochou horké vody a vzniklou směsí zalijeme zeleninu.

Přidáme uvařené gnocchi & opečené tofu, vše důkladně promícháme a necháme ještě pár minut vařit. Poté přemístíme na talíř a můžeme podávat! 

"love nature, love yourself"   

Tereza Šlancarová

Jmenuji se Tereza Šlancarová a jsem dvacetiletá studentka Univerzity Karlovy. Ke zdravému životnímu stylu jsem se dostala přibližně před 5 lety, kdy jsem začala pravidelně cvičit, a také vymýšlet své první recepty. Proto jsem si před 2 lety založila Instagram @terezas_diary a následně i blog www.terezasdiary.com, kde své recepty & rady ohledně zdravého životního stylu sdílím i s ostatními. Zároveň jsem veganka, a proto se snažím ukázat, že zdravá veganská jídla mohou být chutná a že se dají vymyslet opravdu zajímavé recepty! Kromě vymýšlení receptů, vaření, focení a psaní článků zbožňuji také sport - pravidelně chodím do posilovny, jsem certifikovaný instruktor jógy a minulý rok jsem běžela půlmaraton. Ve volném čase se zajímám o filosofii, ráda čtu nebo poslouchám podcasty o zdravém životním stylu a veganství.

Více článků autora