Gnocchi se špenátem, grilovaným tofu a krémovou omáčkou
Napsáno 01.01.2019
100 g uzeného tofu
100 g špenátu
100 g hub
50 g kukuřice
20 g tahini
Co budete potřebovat?
150 g gnocchi100 g uzeného tofu
100 g špenátu
100 g hub
50 g kukuřice
20 g tahini

Přemýšlíte, jakou večeří potěšit mlsné jazýčky svých malých školáků? Vyzkoušejte tento rychlý & jednoduchý recept na gnocchi s tou nejkrémovější omáčkou a grilovaným tofu!
Tofu si nakrájíme na kostičky, které dáme na plech vyložený pečícím papírem a necháme péct dokřupava, přibližně 20 minut na 200 °C.
Gnocchi dáme do hrnce, zalijeme je horkou vodou a vaříme dle instrukcí na obalu - cca 2 minuty v horké vodě.
Na pánvi si osmahneme houby, špenát a kukuřici. V hrnku si smícháme tahini společně s trochou horké vody a vzniklou směsí zalijeme zeleninu.
Přidáme uvařené gnocchi & opečené tofu, vše důkladně promícháme a necháme ještě pár minut vařit. Poté přemístíme na talíř a můžeme podávat!
"love nature, love yourself"