Cuketový perník
Co budete potřebovat?
Suroviny
Produkt | Dostupnost | Cena | Množství (ks) | ||
---|---|---|---|---|---|
Čokoládové pecičky bílé 33% BIO 80g Kód: 02.17.0135 Poklad mezi bílými čokolády. Jedinečná svojí jemností, bohatou smetanovou chutí a složením. Vyrobena z kakaového másla pocházejícího z… | Skladem | 3,63 € | |||
Slaný makadam 140g Kód: 02.09.0069 Delikátní, super krémové a dva druhy nejsladších ořechů v jednom másle. Po první lžičce ho budete chtít mazat na vše. | Skladem | 6,90 € | |||
Karob BIO 200g Kód: 02.10.0039 Karobový prášek se získává z plodů rohovníku obecného, přezdívaných svatojánský chléb. Karob navozuje pocit sytosti a pomáhá kontrolovat… | Skladem | 2,65 € | |||
Čokoládové pecičky hořké 70% BIO 80g Kód: 02.17.0136 Třešnička na dortu každého sladkého výtvoru. Single origin čokoládové pecičky se 70% podílem kakaa si vás získají jemnou chutí s ovocnými… | Skladem | 3,63 € |
Základ našeho krému Slaný makadam tvoří makadamy & smetanové kešu oříšky a pro umocnění chuťového zážitku jsme na závěr přimíchali trochu himalájské soli a Bourbon vanilku z Madagaskaru. Způsobů, jak ho využít, je hned několik - například můžete vyzkoušet tento cuketový perník podle blogerky Marti, dobrou chuť!
Cuketu oloupeme a nastrouháme nahrubo.
Všechny ostatní ingredience smícháme dohromady a nakonec k nim přimícháme cuketu. Těsto necháme chvíli odležet, až cuketa pustí vodu a těsto lehce zřídne.
Podle chuti pak do těsta přimícháme čoko pecky a těsto vylijeme na plech. Pečeme na 170 stupňů a po vychladnutí podáváme s krémem Slaný makadam.
"love nature, love yourself"