Čočkové penne se špenátovou omáčkou
Co budete potřebovat?
protein pasta penne z červené čočky BIO 250g
hrst mražené sóji
hrst lyofilizovaného hrášku (Super Veggie)
hrst mražených zelených fazolek
3 kusy mraženého špenátu
50 g sýru niva
cibule, česnek
černé koření
himalájská sůl růžová
Suroviny
Produkt | Dostupnost | Cena | Množství (ks) | ||
---|---|---|---|---|---|
Protein Pasta Penne z červené čočky BIO 250 g Kód: 02.04.0085 BIO bezlepkové těstoviny z červené čočky jsou skvělou volbou pro všechny příznivce vyváženého stravování. Luštěninové těstoviny jsou bohaté… | Skladem | 4,04 € |
Máme pro vás tip, jak jednoduše zvýšit množství bílkovin ve stravě - vyměňte klasické pšeničné těstoviny za ty luštěninové! Klasické těstoviny mívají okolo 10 g bílkovin/ 100 g, zatímco naše luštěninové mají dvakrát víc. Navíc jsou bez lepku, vhodné pro vegany i v kvalitě BIO. A jak je využít? Vyzkoušet můžete například tento lahodný, a zároveň výživný recept na čočkové penne se špenátovou omáčkou. Dobrou chuť!
Na cibulce jsem osmažila špenát s nakrájeným česnekem. Po chvilce jsem přidala mraženou sóju, lyofilizovaný hrášek a fazolky. Když zelenina změkla, přimíchala jsem nivu a dochutila kořením. Na závěr jsem omáčku smíchala s uvařenými čočkovými penne.
"love nature, love yourself"