Napsáno 01.01.2019

Co budete potřebovat?

Na zmrzlinu:
3 mražené banány
2 polévkové lžíce strouhaného kokosu
špetka vanilkového aroma

Na čokoládovou polevu:
2 polévkové lžíce karobu
kokosové chipsy s kakaem

Postup: Nejdříve si připravíme čokoládovou polevu - karob dáme do hrnku společně s trochou vody, promícháme a necháme chvíli odležet. Všechny ingredience na zmrzlinu dáme do mixéru a rozmixujeme do krémové konzistence (případně dolijeme trochou vody). Zmrzlinu přemístíme do misky, zalijeme ji polevou, posypeme kokosovými chipsy a můžeme podávat!

"love nature, love yourself"

Tereza Šlancarová

Jmenuji se Tereza Šlancarová a jsem dvacetiletá studentka Univerzity Karlovy. Ke zdravému životnímu stylu jsem se dostala přibližně před 5 lety, kdy jsem začala pravidelně cvičit, a také vymýšlet své první recepty. Proto jsem si před 2 lety založila Instagram @terezas_diary a následně i blog www.terezasdiary.com, kde své recepty & rady ohledně zdravého životního stylu sdílím i s ostatními. Zároveň jsem veganka, a proto se snažím ukázat, že zdravá veganská jídla mohou být chutná a že se dají vymyslet opravdu zajímavé recepty! Kromě vymýšlení receptů, vaření, focení a psaní článků zbožňuji také sport - pravidelně chodím do posilovny, jsem certifikovaný instruktor jógy a minulý rok jsem běžela půlmaraton. Ve volném čase se zajímám o filosofii, ráda čtu nebo poslouchám podcasty o zdravém životním stylu a veganství.

Více článků autora