K nákupu vybrané kosmetiky značky CZECH CAVIAR dárek ZDARMA v hodnotě 24 EUR. Platí do vyprodání zásob.

Napsáno 01.01.2019

Co budete potřebovat?

  • 5 oloupaných a na kostičky nakrájených brambor
  • 450 g uvařených bílých fazolí nebo fazolí z konzervy
  • 1 pl přepuštěného másla ghí 
  • 2 cibule
  • 5 stroužků česneku
  • 1 l zeleninového vývaru
  • 250 ml mandlového mléka
  • pepř
  • nové koření
  • himalájská sůl růžová
  • 3 listy kadeřávku

Kadeřávek je nutričně velmi bohatý a plný rostlinných bílkovin. Je mnoho způsobů, jak ho v kuchyni využít. Výborně chutná v krémové polévce, která vás nejen zasytí, ale i báječně chutná.

Postup:

  1. Na ghí osmahněte do zlatova cibuli, česnek.

  2. Přidejte bramobory, vývar, koření, sůl a vařte přibližně 10 minut.

  3. Po dovaření brambor přidejte fazole a vařte další 3 minuty.

  4. Stáhněte z plotny a rozmixujte ponorným mixérem.

  5. Přidejte mandlové mléko a na menší kousky nakrájený kadeřávek a nechte dojít pod pokličkou.          

"love nature, love yourself"

NATU

Vymýšlíme pro vás recepty, které jsou rychlé na přípravu, zdravé, skvěle zasytí a navíc v nich můžete pohodlně využít naše ingredience. Nemusíte si už lámat hlavu s tím, jak se začít zdravě stravovat, pomůžeme Vám. Stačí pár chvil a skvělé hlavní jídlo, snídaně nebo dezert je na světe. Inspirujte se s námi.

Více článků autora