K nákupu vybrané kosmetiky značky CZECH CAVIAR dárek ZDARMA v hodnotě 24 EUR. Platí do vyprodání zásob.

Napsáno 12.08.2022

Co budete potřebovat?

  • 60 g ovesné mouky
  • 20 g Kokosové mouky BIO
  • 3 lžičky Xylitolu
  • 1,5 lžičky kypřicího prášku
  • 130 ml Mandlového nápoje
  • 1 vejce
  • 3 švestky
  • Arašídové máslo s kokosem

Suroviny

Produkt Dostupnost Cena Množství (ks)
Kokosová mouka BIO 500g Kokosová mouka BIO 500g Kód: 02.10.0065 Počet hvězdiček je 5 z 5 Vašim jídlům dodá exotickou vůni a výjimečnou chuť. Přirozeně bezlepková kokosová mouka obsahuje cenné bílkoviny a vysoký podíl vlákniny.… Skladem 4,04 € 
Arašídový krém s kokosem 300g Arašídový krém s kokosem 300g Kód: 02.09.0045 Počet hvězdiček je 5 z 5 Jemný arašídový krém s jemně nasekanými kousky kokosu je opravdovou lahůdkou pro všechny milovníky ořechových pomazánek. Vyroben z arašídů… Skladem 5,10 € 

Kokos.

To je takový „žolík“ mezi potravinami. Můžete ho přimíchat skoro k jakékoliv ingredienci a původní recept tak posunete o kousek blíž k vítězství.

Zkrátka, každé kuchyňské eso ho vždycky má v nějaké formě ve svém kuchyňském baličku. Stejně jako @eliskasagnerova, která tak dnes bezkonkurenčně vyhrála snídaňovou partii s kokosovým mugcakem se švestkami!

POSTUP: Do misky nasypeme všechny sypké ingredience. Vše promícháme a přidáme vypeckované, na kostičky nakrájené švestky, vejce, mléko a opět důkladně promícháme. Dáme do mikrovlnky na cca 3 minuty. Po upečení necháme vychladnout, vyklopíme a podáváme spolu s arašídovým máslem s kokosem!

"love nature, love yourself"

Eliška Ságnerová

Jmenuji se Eliška Ságnerová a momentálně studuji osmileté gymnázium. Už od mala jsem ráda pomáhala mamce v kuchyni, ale o stravu jako takovou, jsem se blíže začala zajímat až ve svých 12 letech. Zanedlouho na to, jsem si založila vlastní instagramový profil @eliskasagnerova , kde jsem postupně začala přidávat recepty, inspirace na jídla a díky podpoře svých sledujících a rodině později vydala i ebook s recepty. Kromě samotného pečení a vaření mě v rámci této tvorby baví focení a natáčení

Více článků autora