Grilovaná kuřecí prsa s bramborem a zeleninou
Co budete potřebovat?
- 4 větší kuřecí prsa
- 3 polévkové lžíce rozpuštěného ghí
- Steak That grilovací koření
- Himalájská sůl růžová jemná
Suroviny
Produkt | Dostupnost | Cena | Množství (ks) | ||
---|---|---|---|---|---|
Sonnentor Steak That grilovací koření BIO 50g Kód: 02.12.0104 Koření nekomplikované a aromatické jako samo maso. Budete nadšení z kombinace rozmarýnu a sušených rajčat v této směsi. Tak rozžhavte uhlí… | Skladem | 4,08 € | |||
Himalájská růžová sůl hrubá 200g Kód: 02.11.0010 Himalájská sůl pochází z pákistánské provincie Paňdžáb a nabízí přírodní substanci unikátních solných krystalů. Ty jsou navíc ve stavu,… | Skladem | 0,94 € | |||
Přepuštěné máslo ghí natural 350ml Kód: 02.09.0016 Ghí je čistý máselný tuk nejvyšší kvality získaný přepuštěním másla. Díky svému vysokému bodu kouřivosti se nepřepaluje a při tepelné… | Skladem | 7,96 € |
V NATU si zakládáme na kvalitních ingrediencích a zdravých jídlech, ale každý z nás má trochu jiné preference - Naty dává přednost rostlinným receptům, Tomáš je zase milovníkem masa… jak to máte vy? Pokud stejně jako Tom, určitě vyzkoušejte tento výživný, a zároveň chutný recept.
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 25 min (+ 2 hod v lednici)
Postup: Kuřecí prsa omyjeme, osušíme, naklepeme, lehce osolíme a posypeme kořením. Dáme je alespoň na 2 hodiny odležet do lednice, poté je osmahneme po obou stranách na rozehřátém ghí a krátce dopečeme v troubě vyhřáté na 200°C. Poté můžeme podávat (doporučujeme s bramborami a zeleninou).
Dobrou chuť!
"love nature, love yourself"