🚚 Nákupní týden: -20 % s kódem denik20 + dárek k nákupu! Jen do 16.11. 🔝

Napsáno 22.07.2025

Co budete potřebovat?

Na 3 porce:

  • 180 g pistáciového krému s bílou čokoládou
  • 200 ml smetany (12 %)
  • 50 g bílé čokolády

Suroviny

Produkt Dostupnost Cena Množství (ks)
Pistáciový krém s bílou čokoládou 300g Pistáciový krém s bílou čokoládou 300g Kód: 02.09.0084 Počet hvězdiček je 4 z 5 Doporučujeme Jemné, krémové a tak návykové, že u jedné lžičky rozhodně nezůstanete! Májová limitka s 35 % podílem voňavých pistácií, praženými kešu… Vyprodáno 14,653 € 

Krémová pistáciová zmrzlina, která chutná jako pravé italské gelato. Lahodné spojení jemného pistáciového krému s bílou čokoládou vás přenese rovnou do uliček slunné Sicílie – bez letenky, jen lžička za lžičkou.

Postup:

  1. V rendlíku ohřejte smetanu téměř k varu a odstavte.
  2. Do vyšší nádoby dejte pistáciový krém s bílou čokoládou, přilijte smetanu a přidejte nalámanou bílou čokoládu.
  3. Pomocí tyčového mixéru rozmixujte směs do jemné, krémové konzistence.
  4. Přelijte do menší nádoby (čtvercové nebo podlouhlé) a dejte do mrazáku – ideálně přes noc.
  5. Před podáváním nechte pár minut povolit při pokojové teplotě a servírujte po dvou kopečcích na porci.
  6. Pro dokonalý zážitek přelijte rozpuštěnou bílou čokoládou a posypte nasekanými pistáciemi.

    Dobrou chuť!

    "love nature, love yourself"

    Kristýna Žvaková

    Ahoj, jsem Krista – rozhodně ne Kristýna!
    Miluju chvíle s foťákem v ruce i čas strávený v kuchyni. Ráda propojuji kvalitní, zdravé jídlo s aktivním pohybem venku. NATU pro mě bylo skvělou příležitostí, jak všechny tyhle záliby spojit dohromady.

    Více článků autora