Tempehové kari
Co budete potřebovat?
- 1 balení uzeného tempehu
- 200g žampionů
- 1 cibule
- 90g rajčatového protlaku
- 150ml Kokosového nápoje BIO
- 2 lžíce dijonské hořčice
- 1 lžíce sojové omáčky
- 1 lžíce červené kari pasty
- koření - uzená paprika, římský kmín
- sůl, pepř
- Kokosový olej BIO
- Protein Pasta Fusilly z luštěnin BIO
Suroviny
Product | Availability | Price | Quantity (pc) | ||
---|---|---|---|---|---|
Organic Coconut Oil 250ml Code: 02.14.0029 Coconut oil has been one of the most popular vegetable fats in recent years. This is mainly due to its nutritional properties and the… | In stock | 6,73 € |
Už jste někdy ochutnali TEMPEH? Jedná se o rostlinnou alternativu masa, která vzniká fermentováním sojových bobů a která je skvělým zdrojem rostlinných bílkovin, vlákniny i mnoha důležitých vitaminů a minerálů. Využití je nesmírně široké a naše food blogerka Kačka si pro vás připravila recept na tohle výživné kari. Dobrou chuť!
Nakrájíme si tempeh, žampiony a cibuli. Orestujeme na lžičce kokosového oleje. Mezitím si smícháme zbytek ingrediencí. Když je tempeh, houby a cibule orestovaná, vlejeme do pánve připravenou směs. Pořádně promícháme a necháme pár minut povařit. Jako přílohu jsem zvolila luštěninové těstoviny.
"love nature, love yourself"