Řepný dip s tortilla chipsy
Co budete potřebovat?
Na řepný dip:
150 g kešu ořechů (předem namočených)
200 g uvařené červené řepy
1 polévková lžíce kešu másla
1 polévková lžíce citrónové šťávy
50 ml rostlinného mléka
Na tortillové chipsy:
tortilla placky
himalájská růžová sůl
Suroviny
Product | Availability | Price | Quantity (pc) | ||
---|---|---|---|---|---|
Cashew Butter 140 g Code: 02.09.0028 RAW cashew cream is made by gentle and thorough processing of the highest quality cashew nuts. During the RAW butter making process, the… | In stock | 6,08 € | |||
Cashew Nuts 500g Code: 02.01.0025 Cashews are the seeds of the cashew tree, which is up to 12 metres tall. Our cashew nuts are marked WW320, which indicates the quality … | In stock | 6,90 € |
Kešu ořechy dáme do mixéru a rozmixujeme je na jemný krém. Přidáme uvařenou červenou řepu a opět promixujeme. Na závěr přidáme všechny zbylé ingredience na dip a důkladně je rozmixujeme do požadované konzistence (případně dolijeme více mléka).
Tortillové chipsy:
Tortilly si nakrájíme na trojúhelníčky, které dáme do misky. Posypeme je himalájskou solí, promícháme a rovnoměrně je rozprostřeme na plech vyložený pečícím papírem. Poté pečeme dokřupava, cca 15 minut na 180°C.
"love nature, love yourself"