Řepné rizoto
Co budete potřebovat?
- 80 g Rýže Basmati BIO
- 50 g Super Veggie Zelený hrášek
Řepné pesto:
- 150 g červené řepy
- 20 g Kešu krému
- šťáva z 1/2 citronu
Suroviny
Product | Availability | Price | Quantity (pc) | ||
---|---|---|---|---|---|
Super Veggie Green Pea 40g Code: 02.03.0059 Sweet, crunchy and nutritious. Freeze-dried peas look and taste like freshly picked peas. | In stock | 4,45 € | |||
Cashew Butter 140 g Code: 02.09.0028 RAW cashew cream is made by gentle and thorough processing of the highest quality cashew nuts. During the RAW butter making process, the… | In stock | 6,08 € |
Rychlý, výživný a hlavně taák moc chutný… tenhle jarní recept na řepné rizoto jednoduše musíte vyzkoušet co nejdřív. Dobrou chuť!
Červenou řepu si nakrájíme na kostičky, které dáme do trouby a necháme je péct přibližně 40 min na 200°C. Poté je dáme do mixéru společně se všemi zbývajícími ingrediencemi na pesto a mixujeme do požadované konzistence (případně dolijeme trochou vody či mléka). Rýži dáme do hrnce, zalijeme ji dvojnásobným množstvím horké vody a vaříme, dokud všechnu vodu neabsorbuje. Uvařenou rýži dáme do velké mísy, přisypeme hrášek, přidáme pesto a důkladně promícháme. Poté můžeme podávat.
"love nature, love yourself"