Napsáno 09.03.2020

Co budete potřebovat?

80 g ovesných vloček
20 g mandlového proteinu
120 g mandlového másla
3 polévkové lžíce javorového sirupu
2 polévkové lžíce kokosového oleje
150 g hořké čokolády

Suroviny

Product Availability Price Quantity (pc)
Organic Almond Protein 200g Organic Almond Protein 200g Code: 02.15.0003 Rating value is 5 of 5 Almond protein is made for everyone who wants to easily increase their protein intake - for athletes, vegans and vegetarians. It is… In stock 9,63 € 
Organic Coconut Oil 250ml Organic Coconut Oil 250ml Code: 02.14.0029 Rating value is 5 of 5 Coconut oil has been one of the most popular vegetable fats in recent years. This is mainly due to its nutritional properties and the… In stock 6,73 € 

Kupované proteinové tyčinky bývají často plné přidaného rafinovaného cukru nebo umělých sladidel. Připravte si proto raději domácí podle našeho receptu - na doslazení jsou potřeba jen datle, které ovšem v kombinaci s mandlovým máslem a hořkou čokoládou zajistí explozi chuťových buněk. Přesvědčte se sami! 

Ovesné vločky si rozmixujeme na mouku. Přesypeme je do misky, přidáme mandlový protein a promícháme. V druhé misce si smícháme mandlové máslo, javorový sirup a kokosový olej. Vzniklou směs vmícháme do suchých ingrediencí a přisypeme 20 g nasekané čokolády. Promícháme a těsto rovnoměrně rozprostřeme do zapékací formy vyložené pečícím papírem. Formu dáme na 30 min do mrazáku a mezitím si v hrnci rozpustíme zbytek čokolády. Základ vyndáme z mrazáku, polijeme ho čokoládou a formu dáme na 20 min do lednice. Poté ji vyndáme, rozkrájíme na řezy a můžeme podávat! 

 "love nature, love yourself"