Napsáno 01.01.2019

Suroviny

Product Availability Price Quantity (pc)
Cashew Butter 140 g Cashew Butter 140 g Code: 02.09.0028 Rating value is 5 of 5 RAW cashew cream is made by gentle and thorough processing of the highest quality cashew nuts. During the RAW butter making process, the… In stock 6,08 € 
Almond Butter 140 g Almond Butter 140 g Code: 02.09.0029 Rating value is 4 of 5 NATU Almond Butter is made by gently grinding lightly roasted almonds of the highest quality, so that most of the nutrients are preserved. In stock 5,67 € 
Almond Butter 300 g Almond Butter 300 g Code: 02.09.0030 Rating value is 5 of 5 Our Almond Butter is made by gentle and thorough processing of lightly roasted almonds of the highest quality, thanks to which the… In stock 9,59 € 

NATU ořechové krémy patří mezi jedny z našich nejoblíbenějších produktů. Není také divu, děláme je opravdu poctivě a jejich výroba je velmi pečlivá. Kvalitní ořechy pomalu zpracováváme, přičemž se postupně mění jejich struktura i konzistence, až dojde ke vzniku lahodné jemné ořechové pasty s příjemným aroma. 

Tipy, jak využít naše ořechové krémy

Ořechové pasty jsou vlastně jen zpracované ořechy, v našem případě bez jakýchkoli přidaných cukrů, solí nebo jiných dochucovadel. Jsou nutričně bohatým zdrojem rostlinných tuků, zejména nenasycených mastných kyselin, které jsou pro tělo velmi důležité. Výběr tuků z denního příjmu by měl být orientován tímto směrem a větší část by měla být přijímána právě z rostlinných zdrojů.

Často se nás ptáte, k čemu jsou ořechové krémy dobré. Ač se to nezdá, mají tyto pasty nesčetné možností různých využití. Nejjednodušší je vychutnat si je jen tak na lžičce a uspokojit tak úplně každou buňku v těle. Ale opatrně, jedná se o velmi návykovou záležitost :-)

ZAEXPERIMENTUJTE SI:

  1. kešu česnekový dresink

Smícháme dohromady:

  • 50 g kešu krému
  • 30 ml vody
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžíce agáve sirupu
  • 1 lžička růžové himalájské soli
  • ½ stroužku rozmělněného česneku
  1. arašídová exotická omáčka

  • 30 g arašídového krému
  • 30 ml slunečnicového oleje
  • 20 ml agáve sirupu
  • 10 ml umeocta
  • 10 ml sojové omáčky
  • 10 ml citronové šťávy
  1. mandlový pikantní dresink

  • 30 g mandlového krému
  • 15 ml octa
  • 30 ml olivového oleje
  • podle chuti: chilli paprička, česnek, zázvor, koriandr

Použití

  • zeleninové saláty
  • pečená zelenina
  • těstoviny
  • bezlepkové nudle se zeleninou
  • buddha bowls
  • asijská kuchyně
  • rýžové pokrmy
  • luštěniny (fazole, cizrna, hrách, čočka)

"love nature, love yourself"