Napsáno 01.01.2019

Co budete potřebovat?

1 balení gnocchi BIO bezlepkové
špenát (může být listový, nebo čerstvý)
smetana
sůl
česnek
farmářské kuře

Tuhle větu zná asi každá z nás. Dennodenně vymýšlet něco nového nebo alespoň něco, co nebylo k obědu minulý týden. 
Osobně mi nevadí vařit, vadí mi vymýšlet, co budu vařit a jsem vděčná za jakoukoli inspiraci i inovaci.
Dneska mám pro vás jeden super jednoduchý, rychlý a zároveň oblíbený recept pro děti. 

Do hrnce dám špenát, zaliji trochou smetany a nechám ho, aby povolil.

Mezitím dám vařit vodu na gnocchi a nakrájím si kuře na malé kousky.

Podle potřeby doliji smetanu ke špenátu, osolím a tyčovým mixérem rozmixuji.

POZOR! Nikdy ne do hladka, nechci z toho mít pyré, jen potřebuji, aby se zjemnila konzistence a dětem se to dobře jedlo.

Nakonec přidám stroužek česneku a nechám pár vteřin probublat, ať se rozvoní.

Teď už jen zbývá dát vařit gnocchi do vroucí osolené vody a v mezičase, než se uvaří, si na pánvi osmahnout kuře.

Vše smíchám dohromady a je to! 

Tip: Kluci milují, když přidám ještě trochu kukuřice. Nejlepší je krátce povařit mraženou.

Přeji Vám dobrou chuť! 

"love nature, love yourself"